Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional organizează, la sediul său din Şoseaua Kiseleff nr.30, în conformitate cu prevederile Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr.269/2009, concursul de proiecte de management pentru Teatrul Naţional „Lucian Blaga“ din Cluj-Napoca.


07.09.2010
Teatrul Naţional vă invită la o nouă stagiune

Teatrul Naţional din Cluj vă invită la spectacolele stagiunii 2010/2011 începînd cu data de 2 octombrie. Stagiunea va debuta cu o premieră, spectacolul ULTIMUL MESAJ AL COSMONAUTULUI CĂTRE FEMEIA PE CARE A IUBIT-O CÎNDVA ÎN FOSTA UNIUNE SOVIETICĂ de David Greig, în regia lui Radu Afrim, urmată, la doar o săptămînă, de o a doua premieră, BOSCH, scenariul, regia şi coregrafia: Marc Bogaerts. Ambii realizatori revin la Cluj după ce au mai realizat montări de succes la public la Naţionalul nostru: MANSARDĂ LA PARIS CU VEDERE SPRE MOARTE (Radu Afrim) şi FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂ (Marc Bogaerts).


Vă invităm să ne fiţi alături pe parcursul întregii stagiuni, în decursul căreia vom oferi spectacole noi, diverse stilistic, dar şi spectacolele de succes ale stagiunilor anterioare, precum şi alte proiecte dedicate dumneavoastră.

 

Vă aşteptăm cu drag!Stagiunea 2009/2010 a Teatrului Naţional din Cluj se închide marţi, 29 iunie 2010, ora 19:00, cu spectacolul PURIFICARE de Sarah Kane, în regia lui Andrei Şerban, oferit spectatorilor pentru ultima oară.Teatrul Naţional din Cluj anunţă premiera spectacolului TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÎNEŢE, pe un scenariu de Marian Râlea, după povestea Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte a lui Petre Ispirescu, spectacol interactiv, cu participarea copiilor-spectatori, care va avea loc duminică, 27 iunie 2010, în sala mare a Teatrului Naţional, de la ora 11:00.
 

Regia: Marian Râlea. Scenografia: MC Ranin.
Distribuţia: Marian Râlea, Angelica Nicoară, Cătălin Codreanu, Cătălin Herlo, Adriana Băilescu, Patricia Boaru, Radu Lărgeanu, Miron Maxim.

  

Spectacolul se adresează copiilor cu vîrsta între 6 şi 10 ani, care participă la naraţiune şi devin eroi în poveşti, dar şi copiilor peste 10 ani şi părinţilor.