Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE

9 decembrie 2017

Între orele 18:00 - 01:00

  

  

Eveniment caritabil dedicat Fundației Estuar

  

  

Ediția din 2017 a evenimentului Noaptea Porților Deschise s-a bucurat în acest an de prezența a peste 3.000 de vizitatori! De-a lungul celor șapte ore cât a durat evenimentul, echipa teatrului i-a invitat pe spectatori la numeroase evenimente, unele de tradiție, altele noi, iar intrarea a fost liberă.

 

În acest an, gândurile și susținerea noastră s-au îndreptat către Fundația Estuar. Fondată în 1993, este prima organizaţie din România care a creat pentru adulţii cu probleme de sănătate mintală o reţea de servicii de îngrijiri comunitare de zi şi locative acreditate şi recunoscute la nivel local, naţional şi internaţional. Fundatia Estuar este activă în patru orașe din țară, București, Ploiești, Giurgiu și Cluj și deservește anual peste 2000 de beneficiari.

 

Dificultățile financiare prin care trece acum Fundația Estuar ne-au făcut să revenim la caracterul caritabil pe care evenimentul nostru l-a avut încă de la prima ediție, când Noaptea Porților Deschise a fost organizată pentru sprijinirea colegei noastre, regizoarea Mona Marian. Fondurile adunate atunci prin generozitatea dvs. au avut o contribuție esențială la tratamentul paleativ de care a beneficiat colega noastră, în ultimele luni de viață.

 

Așadar, la această ediție a evenimentului, intrarea a rămas în continuare liberă, dar am încurajat donațiile în beneficiul Fundației Estuar, al beneficiarilor săi și al întregii nostre comunități. În schimb, fiecare donator s-a putut servi cu lavandă, oferită cu generozitate de Casa Boian și „costumată" în atelierele teatrului nostru.

 

Au fost adunate fonduri în valoare de peste 1.000 de lei.

 

Programul evenimentului s-a bucurat de ateliere de dans, pictură pe globuri și machiaj teatral, dar și de o serie de întâlniri cu actori ai teatrului. Alături de deja tradiționala Sesiune de întrebări și răspunsuri cu actori de la scena mare, ediția de anul acesta a teatrului a adus un moment nou, al Întâlnirilor față în față.Concert arhaic cu Florin Ștefan și taraf de Cluj
7 decembrie 2017, ora 20.00, scena mare 

Vă invităm duminică, 17 decembrie, ora 20.00, la concert arhaic cu Florin Ștefan și Taraf de Cluj!
 

Florin Ştefan a pus bazele unui proiect unic în România, dar şi în Europa, folosind instrumente muzicale arhaice. Repertoriul său include muzică din folclorul tracilor, în care sunt prezentate cântece străvechi, cunoscute în zonele Maramureşului, Ţara Moţilor, Bistriţa, precum şi câteva piese ale lui Gheorghe Zamfir şi Fănica Luca (Doină din Ardeal, Ciocârlia etc).


Invitați speciali: 
Arleziana Dubail 
Marinel Petreuș
Ducu Hotima 
Daniel Leș

Taraf de Cluj:
Ioan Baciu 
Aladar Pusztai 
Renato Pusztai 
Sorin Zamfir 
Carmen Jula 
Anda Lostun Burlacu
Ioana Șișca
Călin Repciuc 
Andy Ghost  


28.10.2017
PATIO DE TANGO


Căldura unei îmbrăţişări, emoţie, nostalgie, simplitate, pasiune, intimitate... senzaţii pe care, cu ajutorul muzicii şi dansului, le veţi simţi în cadrul spectacolului PATIO DE TANGO.

Acest spectacol reuneşte zece muzicieni şi dansatori care prezintă tango traditional şi noul concept de tango "milongueros", stiluri de dans care se întâlnesc în curţile coloniale din Buenos Aires. 

Tangoul instrumental realizat de către duetul chitarelor Muller - Funes va fi completat cu muzica live si versuri recitate de cantareaţa argentiniană Silvia Funes. Aceştia vor fi însoţişi în scena de către două perechi de dansatori de tango tradiţional şi de către artişti ai actualei scene de Tango Buenos Aires, Sgrablich Venosi și Alex Winter.

Producator: MARIO DANCE ATELIER 
 


26.10.2017
FLOWER POWER


FLOWER POWER

happening pe texte de Jim Morrison și muzică live din perioada hippie

regia: Sorin Misirianțu

o producție a Asociației Condurache Art Project 

Cu: Sorin Misirianțu, Cătălin Condurache (chitară, voce), Sandy Deac (chitară, keyboards, voce) și Răzvan Rotiș (percuții).