Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Teatrul Naţional din Cluj anunţă următoarea modificare a programului din luna ianuarie 2013:
 
- premiera spectacolului TARTUFFE de Molière, programată duminică, 27 ianuarie 2013, se amână pe ziua de vineri, 1 februarie 2013, ora 19:00, din motive medicale.

Contravaloarea biletelor cumpărate la premiera din 27 ianuarie poate fi recuperată sau locurile pot fi reprogramate pentru data de 1 februarie, pînă duminică, 27 ianuarie, la Agenţia Teatrală.

Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate și vă mulţumim pentru înţelegere.Scriitorul Mihai Măniuţiu va lansa cartea Până una-alta, cel de-al şaselea volum din seria de autor apărută la Editura bybliotek. Evenimentul va avea loc vineri, 18 ianuarie, ora 18:00, la Librăria Book Corner din Cluj-Napoca, B-dul. Eroilor nr. 15.

Invitați speciali ai evenimentului sunt András Visky, Sanda Cordoș și Liviu Malița. Vor citi actorii Teatrului Național Cluj, Miriam Cuibus și Ionuț Caras.


Autorul va pune la dispoziţia celor prezenţi volumul lansat precum și alte volume din seria de autor Mihai Măniuţiu, în schimbul unei donaţii în cuantumul pe care îl decideți dvs. Sumele strânse în urma acestui eveniment vor fi direcționate pentru sprijinirea tratamentului regizoarei Teatrului Național din Cluj, Mona Marian (Chirilă).

 Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că, din motive independente de voința noastră, spectacolul DALE CARNAVALULUI din această seară (15 ianuarie) va fi suspendat și reprogramat pentru data de 7 februarie.

Menționăm că acestă modificare a programului se datorează unor probleme medicale.
BILETELE pot fi schimbate pentru reprezentația din 7 februarie (doar prin confirmarea locului la agenția de bilete) sau, la cerere, contravaloarea acestora poate fi ridicată de la Agenția de bilete începând cu ziua de MIERCURI, 16 ianuarie, ora 11:00.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre.Stimați spectatori,

Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că, din motive independente de voința noastră, spectacolul CÂNTĂREAȚA CHEALĂ din data de 10 ianuarie a.c. va fi reprogramat pentru data de 3 februarie.
Menționăm că acestă modificare a programului se datorează unor probleme medicale.
BILETELE pot fi schimbate pentru reprezentația din 3 februarie (doar prin confirmarea locului la agenția de bilete) sau, la cerere, contravaloarea acestora poate fi ridicată de la Agenția de bilete începând cu ziua de vineri, 11 ianuarie, ora 11:00.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre.

Teatrul Național Cluj-Napoca
X