Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că, din motive independente de voința noastră, spectacolul DALE CARNAVALULUI din această seară (15 ianuarie) va fi suspendat și reprogramat pentru data de 7 februarie.

Menționăm că acestă modificare a programului se datorează unor probleme medicale.
BILETELE pot fi schimbate pentru reprezentația din 7 februarie (doar prin confirmarea locului la agenția de bilete) sau, la cerere, contravaloarea acestora poate fi ridicată de la Agenția de bilete începând cu ziua de MIERCURI, 16 ianuarie, ora 11:00.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre.Stimați spectatori,

Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că, din motive independente de voința noastră, spectacolul CÂNTĂREAȚA CHEALĂ din data de 10 ianuarie a.c. va fi reprogramat pentru data de 3 februarie.
Menționăm că acestă modificare a programului se datorează unor probleme medicale.
BILETELE pot fi schimbate pentru reprezentația din 3 februarie (doar prin confirmarea locului la agenția de bilete) sau, la cerere, contravaloarea acestora poate fi ridicată de la Agenția de bilete începând cu ziua de vineri, 11 ianuarie, ora 11:00.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre.

Teatrul Național Cluj-NapocaEchipa Teatrului Naţional din Cluj vă mulţumeşte că aţi fost alături de noi încă un an, la cele 16 premiere, 2 festivaluri, la evenimentele pe care le-am organizat şi spectacolele pe care le-am avut invitate în 2012.

Vă dorim să aveţi parte de Sărbători luminoase şi liniştite, iar anul 2013 să ne readucă împreună la teatru cu energie şi bucurii!

Crăciun fericit şi La Mulţi Ani!
Stimaţi spectatori, dragi prieteni,

Colega noastră, regizoarea Mona Marian (Chirilă) se află într-o stare dificilă de sănătate. Orice participare financiară din partea dumneavoastră este extrem de preţioasă, în aceste momente dificile. Dacă doriţi să îi oferiţi spijin material, începând de astăzi, pe site-ul oficial al Teatrului Naţional din Cluj există un buton nou, Mona Marian (Chirilă), cu informaţii despre conturile în care puteţi vira bani, pentru susţinerea colegei noastre.

Echipa Teatrului Naţional din Cluj vă mulţumeşte pentru devotament şi implicare.