Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Teatrul Naţional din Cluj prezintă, marţi, 4 mai, de la ora 19:00, premiera celui de-al doilea spectacol realizat în cadrul Programului „2010 - Anul Comediei“ — REVIZORUL de N.V. Gogol, în traducerea lui Emil Iordache. Regia spectacolului este semnată de Mona Marian, decoruri: Mihai Ciupe; costume, păpuşi, recuzită: Eugenia Tărăşescu-Jianu; asistent scenografie: T. Th. Ciupe; ilustraţia muzicală: Corina Sîrbu.

Următoarele reprezentaţii sînt programate în zilele de 8, respectiv 22 mai, începînd cu ora 19:00.
 

Cu această ocazie, vineri, 30 aprilie 2010, la Foaierul de rang II, de la ora 14:00, va avea loc o conferinţa de presă, la care vor participa creatorii spectacolului.17.04.2010
Modificare în programul lunii aprilie 2010

Reprezentaţia spectacolului CÎNTĂREAŢA CHEALĂ de Eugène Ionesco, în regia lui Gábor Tompa, din data de 17 aprilie 2010, a fost suspendată din motive de sănătate.
Biletele pot fi retunate la agenţia teatrală, sau pot rămîne valabile, la cerere, pentru reprezentaţiile spectacolului din luna mai 2010.Teatrul Naţional din Cluj sărbătoreşte Ziua Mondială a Teatrului, sîmbătă, 27 martie a.c., prin organizarea celei de-a III-a ediţii a Zilei Porţilor Deschise.


09.03.2010
Modificare în programul lunii martie

Reprezentaţia spectacolului NOAPTEA WALPURGIEI sau PAŞII COMANDORULUI de Venedikt Erofeev, în regia lui Mihai Măniuţiu, din data de 9 martie a.c. este suspendată, din motive de sănătate.
Biletele achiziţionate pot fi valabile, la cerere, pentru reprezentaţia din 23 martie 2009 sau returnarea contravalorii biletului se va face pe loc.