Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Stimați spectatori,

Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că, din motive independente de voința noastră, programul Teatrului Național din luna FEBRUARIE va suferi următoarele modificări:

Menționăm că aceste modificari ale programului se datorează unor probleme medicale.
BILETELE pot fi schimbate pentru o altă reprezentație a teatrului din luna februarie, sau, la cerere, contravaloarea lor poate fi ridicată de la Agenția de bilete începând cu ziua de SÂMBĂTĂ, 11 februarie, ora 11:00.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre.

Teatrul Național Cluj NapocaTeatrul Naţional din Cluj prezintă sâmbătă, 4 februarie 2012, de la ora 19:00, în Sala Mare, premiera spectacolului D’ALE CARNAVALULUI de I.L. Caragiale.

„Lumea pe care o restituie fiecărei generaţii de spectatori teatrul lui Caragiale este inevitabil recunoscută de fiecare dată, în primul rând datorită disperantei sale actualităţi. Orice context istoric, cultural sau social românesc, repune obstinat în scena cotidianului nostru personajele cărora Caragiale pare să le fi surprins prototipurile cu o inegalabilă genialitate de creator, de sociolog şi analist politic. Cum ar putea, deci, un regizor, oricare i-ar fi preferinţele sau sensibilităţile, să nu cadă şi să nu tot recadă, ca într-un spaţiu iniţiatic prescriptiv, în capcanele pe care dramaturgul, iată, ni le-a întins peste secole?“, spune regizoarea Mona Marian despre spectacol.

Regia: Mona Marian; Scenografia: Eugenia Tărășescu-Jianu; Muzica: Corina Sîrbu.

Distribuţia: Nae Girimea, frizer şi subchirurg – CRISTIAN GROSU; Iancu Pampon – OVIDIU CRIŞAN; Mache Razachescu, ce-i mai zice şi „Crăcănel“ – ADRIAN CUCU; Un Catindat de la Percepţie – CRISTIAN RIGMAN; Iordache, calfă la Girimea – RADU LĂRGEANU; Didina Mazu – ROMINA MEREI; Miţa Baston – ELENA IVANCA / RAMONA DUMITREAN; Cetăţenii care se mută – SILVIUS IORGA, MIRON MAXIM, PATRICIA BOARU, ADRIANA BĂILESCU, CĂTĂLIN CODREANU, ANCA HANU.Dragi spectatori,

Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că în luna ianuarie programul va suferi următoarele modificări:

Spectacolele LA RĂSCRUCE DE VÂNTURI după Emily Bronte și VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ de William Shakespeare din data de 19 ianuarie, respectiv 21 ianuarie, vor fi SUSPENDATE.

Spectacolul ZBOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CUCI de Dale Wasserman din data de 22 ianuarie va fi ÎNLOCUIT cu spectacolul REVIZORUL de N.V. Gogol, cu începere de la ora 18:30.

Spectacolul ZENOBIA după Gellu Naum din data de 24 ianuarie va fi inlocuit cu ISTORIA COMUNISMULUI POVESTITĂ PENTRU BOLNAVII MINTAL de Matei Vișniec.

Menționăm că aceste modificari ale programului se datorează unor probleme medicale.

BILETELE pot fi schimbate pentru o altă reprezentație a teatrului din luna ianuarie, sau contravaloarea lor poate fi ridicată de la Agenția de bilete începând de marți 17 ianuarie de la ora 11:00.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre.


14.12.2011
PRAGURI - CONCERT DE IARNĂ - reprezentație specială: marţi, 20 decembrie, ora 21:00


În urma numeroaselor solicitări de bilete, Teatrul Național din Cluj suplimentează programul de spectacole pentru luna decembrie cu o reprezentație extraordinară a spectacolului PRAGURI – CONCERT DE IARNĂ, susținut de Ioan Bocșa și Ansamblul de muzică tradițională românească „Icoane“, marți, 20 decembrie 2011, ora 21:00.