Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

13.01.2011
Conferinţă de presă - premiera spectacolului CIPSURI ŞI DALE de Ioan Peter


Teatrul Naţional din Cluj organizează luni, 17 ianuarie a.c., începând cu ora 12:00, în foaierul de rang II, conferinţa de presă ocazionată de premiera spectacolului CIPSURI ŞI DALE de Ioan Peter, în regia lui Cristian Nedea, primul spectacol realizat în cadrul programului „2011 - Anul Spectatorului“.

La conferinţa de presă vor fi prezenţi directorul general al teatrului — Mihai Măniuţiu —, precum şi realizatori ai spectacolului.


23.12.2010
Sărbători fericite şi La mulţi ani!
Vă dorim să aveţi parte de un Crăciun liniştit şi plin de bucurii,
alături de cei dragi.
Fie ca Anul Nou să vă aducă tot ceea ce vă doriţi şi multă speranţă!
Vă aşteptăm, şi în 2011, cu mult drag,
la spectacolele şi evenimentele teatrului nostru!
Echipa
Teatrului Naţional din ClujUltima premieră din cadrul Programului „2010 - Anul Comediei“ al Teatrului Naţional din Cluj, PARADISUL GANGSTERILOR de Hervé Blutsch, în traducerea lui Nicolae Weisz va avea loc sâmbătă, 11 decembrie 2010, la ora 19:00, în sala mare de spectacole. Spectacolul este regizat de Răzvan Mureşan. Scenografia: Adrian Damian. Video: Marius Mureşan. Ilustraţii: Rareş Cosma. Coregrafia: Tudor Mercea.


10.11.2010
Modificare în programul lunii noiembrie


Reprezentaţia spectacolului REVIZORUL de N.V. Gogol, în regia Monei Chirilă, din data de joi, 11 noiembrie 2010, a fost suspendată, din motive de sănătate.
Biletele pot fi retunate la agenţia teatrală, sau pot rămîne valabile, la cerere, pentru următoarea reprezentaţie a  spectacolului, din data de 7 decembrie a.c.
Vă mulţumim pentru înţelegere.