Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Uniunea Teatrală din România a anunţat nominalizările pentru cea de-a XVIII-a ediţie a Galei Premiilor UNITER. Actorul IONUŢ CARAS este nominalizat la Premiul pentru Cel Mai Bun Actor în Rol Principal, pentru rolul Gurevici, din spectacolul Noaptea Walpurgiei sau Paşii Comandorului de Venedikt Erofeev, în regia lui Mihai Măniuţiu.


20.01.2010
În atenţia posesorilor de abonamente

Vă reamintim că la începutul fiecărei luni, după apariţia afişului lunar de spectacole, posesorii de abonamente îşi pot rezerva locurile la spectacolele pe care doresc să le vizioneze, în limita celor disponibile, la Agenţia Teatrală - P-ţa Ştefan cel Mare nr. 14, tel.: 0264-595363.

 


23.12.2009
Sărbatori fericite şi să ne revedem cu bine în 2010!


Echipa Teatrului Naţional Cluj le urează tuturor spectatorilor şi colaboratorilor săi Sărbători minunate şi un An Nou îmbelşugat, plin de bucurii!

 

Sperăm ca în anul 2010, spectacolele noastre, atît cele deja existente în repertoriu, cît şi cele care vor avea premiera în lunile care urmează, să vă aducă şi mai des în sălile teatrului nostru!


03.12.2009
Modificare în programul lunii decembrie

Reprezentaţia spectacolului CÎND NOI, MORŢI, ÎNVIEM de Henrik Ibsen, în regia Cătălinei Buzoianu, din data de marţi, 8 decembrie a.c., a fost suspendată, din motive de sănătate.
Biletele pot fi returnate la Agenţia teatrală.