Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

09.03.2010
Modificare în programul lunii martie

Reprezentaţia spectacolului NOAPTEA WALPURGIEI sau PAŞII COMANDORULUI de Venedikt Erofeev, în regia lui Mihai Măniuţiu, din data de 9 martie a.c. este suspendată, din motive de sănătate.
Biletele achiziţionate pot fi valabile, la cerere, pentru reprezentaţia din 23 martie 2009 sau returnarea contravalorii biletului se va face pe loc.Teatrul Naţional din Cluj inaugurează, duminică, 7 martie, de la ora 19:00, Programul „2010 - Anul Comediei“, cu premiera spectacolului VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ de W. Shakespeare în traducerea lui Şt. O. Iosif.
Regia spectacolului este semnată de Sorin Militaru, scenografia de Cristian Rusu, iar muzica originală îi aparţine lui Vlaicu Golcea.

Avanpremiera spectacolului va avea loc sîmbătă, 6 martie, de la ora 19:00.
 

Cu această ocazie, miercuri, 3 martie 2010, la Foaierul de rang II, de la ora 14:30, va avea loc o conferinţa de presă, la care vor participa creatorii spectacolului.
Uniunea Teatrală din România a anunţat nominalizările pentru cea de-a XVIII-a ediţie a Galei Premiilor UNITER. Actorul IONUŢ CARAS este nominalizat la Premiul pentru Cel Mai Bun Actor în Rol Principal, pentru rolul Gurevici, din spectacolul Noaptea Walpurgiei sau Paşii Comandorului de Venedikt Erofeev, în regia lui Mihai Măniuţiu.


20.01.2010
În atenţia posesorilor de abonamente

Vă reamintim că la începutul fiecărei luni, după apariţia afişului lunar de spectacole, posesorii de abonamente îşi pot rezerva locurile la spectacolele pe care doresc să le vizioneze, în limita celor disponibile, la Agenţia Teatrală - P-ţa Ştefan cel Mare nr. 14, tel.: 0264-595363.