Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

01.03.2011
Modificări în programul spectacolelor din luna martie

Stimaţi spectatori,
 
Reprezentaţia spectacolului BOLNAVUL ÎNCHIPUIT de Molière, din data de 3 martie a.c., a fost suspendată, din motive de sănătate. Biletele achiziţionate pot fi valabile, la cerere, pentru reprezentaţia din data de 31 martie sau pot fi returnate la agenţia de bilete a Teatrului Naţional.
Din aceleaşi motive, spectacolul MANSARDĂ LA PARIS CU VEDERE SPRE MOARTE, din data de 5 martie, a fost înlocuit cu CÎNTĂREAŢA CHEALĂ de Eugène Ionesco. Spectacolul va fi jucat începînd cu ora 20:00. Biletele achiziţionate pot fi valabile, la cerere, pentru reprezentaţia acestui spectacol sau pot fi returnate la agenţia de bilete a Teatrului Naţional.
Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate şi vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre.Următoarea premieră a Teatrului Naţional din Cluj, UN CUPLU CIUDAT de Neil Simon, traducerea: Antoaneta Ralian, va avea loc duminică, 27 februarie 2011, cu începere de la ora 19:00. Spectacolul este regizat de Cristian Hadji-Culea. Scenografia este semnată de Valentin Codoiu.

 

Distribuţia: Olive - Miriam Cuibus; Florence - Irina Wintze; Sylvie - Elena Ivanca; Mickey - Patricia Boaru; Renée - Eva Crişan; Vera - Ileana Negru; Manolo - Dan Chiorean; Jesus - Ruslan Bârlea.


20.02.2011
Teatrul Naţional Cluj, distins cu medalia „Emblemă a Clujului“


În cadrul celei de-a XVI-a ediţii a Balului Operei, care a avut loc sîmbătă, 19 februarie 2011, Teatrul Naţional din Cluj a fost distins cu medalia „Emblemă a Clujului“.

Dl. Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, i-a înmînat medalia directorului general al Teatrului Naţional, dl. Mihai Măniuţiu.Teatrul Naţional din Cluj vă invită la un concurs de proiecte pentru modernizarea sălii Studio „Euphorion“. Invităm arhitecţi şi designeri de interior, profesionişti şi studenţi,  să ne propună formule novatoare de modernizare a sălii. Punem la dispoziţia celor dornici documentaţia necesară precum şi posibilitatea de a vizita spaţiul.