Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Dragi spectatori,

Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că în luna ianuarie programul va suferi următoarele modificări:

Spectacolele LA RĂSCRUCE DE VÂNTURI după Emily Bronte și VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ de William Shakespeare din data de 19 ianuarie, respectiv 21 ianuarie, vor fi SUSPENDATE.

Spectacolul ZBOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CUCI de Dale Wasserman din data de 22 ianuarie va fi ÎNLOCUIT cu spectacolul REVIZORUL de N.V. Gogol, cu începere de la ora 18:30.

Spectacolul ZENOBIA după Gellu Naum din data de 24 ianuarie va fi inlocuit cu ISTORIA COMUNISMULUI POVESTITĂ PENTRU BOLNAVII MINTAL de Matei Vișniec.

Menționăm că aceste modificari ale programului se datorează unor probleme medicale.

BILETELE pot fi schimbate pentru o altă reprezentație a teatrului din luna ianuarie, sau contravaloarea lor poate fi ridicată de la Agenția de bilete începând de marți 17 ianuarie de la ora 11:00.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre.


14.12.2011
PRAGURI - CONCERT DE IARNĂ - reprezentație specială: marţi, 20 decembrie, ora 21:00


În urma numeroaselor solicitări de bilete, Teatrul Național din Cluj suplimentează programul de spectacole pentru luna decembrie cu o reprezentație extraordinară a spectacolului PRAGURI – CONCERT DE IARNĂ, susținut de Ioan Bocșa și Ansamblul de muzică tradițională românească „Icoane“, marți, 20 decembrie 2011, ora 21:00.
 Teatrul Național din Cluj vă invită marți, 13 decembrie a.c., ora 19:00, în sala mare de spectacole, la premiera spectacolului PRAGURI - CONCERT DE IARNĂ, spectacol extraordinar susținut de Ioan Bocșa și Ansamblul de muzică tradițională românească „Icoane“.
Regia: Andreea Iacob; consultant artistic: Diana Todea; scenografia: Valentin Codoiu; design video: Marius Mureșan.
Cu: IOAN BOCȘA și Ansamblul de muzică tradițională românească „Icoane“ Dan Avram, Ioan Bădău, Sabin Belceanu, Larisa Boiciuc, Adriana Botiș, Andreea Bușta, Diana Cârlig, Andrada Chindriș-Codorean, Ionuț Ciutre, Bianca Comșa, Gheorghe Coroiu, Cristian Crișan, Mircea Derța, Radu Dragomir, Tiberiu Drăgan, Viorela Filimon, Gheorghe Furduiu, Marian Gogan, Mihaela Grindean, Mihaela Iacob, Bianca Iacoboni, Cezara Iuteș, Oana Matei, Ionela Măhăra, Amalia Moldovan, Iuliana Morozan, Silviu Muntean, Marcel Ola, Andra Pătraș, Sergiu Pop, Claudia Popa, Sanda Pușcaș, Paul Remeș, Andrada Ruști, Ana Sambrițchi, Ionuț Secară, Bianca Silaghi, Oana Spătăceran, Alina Stan, Simona Strat, Diana Todea, Florica Todica, Ecaterina Țambalist, Larisa Uța, Cosmin Verde, Daniela Vesa, Ancuța Vlad, Diana Voișan. Trio Transilvan: Ovidiu Barteș, Traian Covrig, Zeno Zanc. La toacă: Ioan Josan.

 Teatrul Naţional din Cluj vă invită, în perioada 7-9 octombrie a.c., la ediţia inaugurală a ÎNTÂLNIRILOR INTERNAŢIONALE DE LA CLUJ. Întâlnirile Internaţionale de la Cluj constituie o nouă iniţiativă a Teatrului Naţional din Cluj, un festival anual care are drept scop promovarea dialogului internaţional prin teatru, diseminarea informaţiilor culturale şi realizarea de colaborări şi iniţiative culturale în spaţiul internaţional. Întâlnirile internaţionale reprezintă un spaţiu pentru dialog prin artă. Acest festival va avea o tematică diferită în fiecare an, tema pentru fiecare întâlnire fiind stabilită de participanţii la ediţiile anterioare. Tematicile pot fi extrem de variate, de la subiecte de interes artistic general şi subiecte de interes social, pînă la concentrarea pe opera unor artişti sau diverse curente artistice.

În 2011, prima ediţie a festivalului va fi dedicată operei lui Gellu Naum (1915-2001), proeminent autor român suprarealist. De aici şi denumirea ediţiei din 2011: ÎNTÂLNIRILE GELLU NAUM. În paralel cu crearea unei platforme de dialog între diverse personalităţi culturale şi iniţierea unei reţele de comunicare între personalităţi teatrale din lume, festivalul va prezenta trei spectacole de teatru produse de Teatrul Naţional în anul 2011, bazate pe două piese şi un roman de Gellu Naum: Zenobia, în regia Monei Marian, Florenţa sunt eu, în regia lui Alexandru Dabija şi Insula, spectacol-concert de Ada Milea, dar şi spectacolul Exact în acelaşi timp în regia lui Mihai Măniuţiu, spectacol realizat la Teatrul Naţional din Cluj în 2002 şi prezent în festival în cadrul unei proiecţii speciale; conferinţa Gellu Naum şi avangarda europeană susţinută de Simona Popescu (scriitoare, lector universitar dr. la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucureşti) şi de Ion Pop (critic şi istoric literar, profesor universitar dr. la Facultatea de Litere, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca); o Masă rotundă, cu participarea invitaţilor; Expoziţia Gellu Naum şi Jules Perahim; lansări de carte şi de CD.