Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

27.03.2020
LA MULȚI ANI!


Este 27 martie, este Ziua Mondială a Teatrului, este Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Cluj-Napoca. După zece ani în care v-am așteptat cu porțile și brațele deschise, acum vă dăm întâlnire în mediul virtual, pe pagina de FACEBOOK a teatrului, care poate fi accesată și de aceia dintre voi care nu aveți cont pe Facebook.

 

Până ne vom putea reîntâlni în casa noastră comună, echipa și colaboratorii Teatrului Național Cluj-Napoca vă îmbățișează de acasă. Rămânem împreună!


25.03.2020
ZIUA PORȚILOR DESCHISE - avanpremieră online

Vineri, 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, vă dăm întâlnire în mediul virtual pentru a sărbători împreună avanpremiera Zilei Porților Deschise.
 

În acest an, bucuria începe în 27 martie la ora 10:00 pe pagina noastră de Facebook unde vă pregătim momente inedite pentru toate vârstele.

 

Actrița Diana Buluga și Paul Sebastian Popa vă vor întâmpina de dimineață cu exerciții de teatru pentru copii într-un video special conceput.

 

Cei mici îl pot asculta pe scriitorul Florin Bican citindu-le din poveștile sale pe care le-a ales special pentru această zi.

 

Actorii noștri, Diana Buluga, Ionuț Caras, Miriam Cuibus, Adrian Cucu, Irina Wintze, Cătălin Herlo, Ioan Isaiu, Cătălin Codreanu, Sânziana Tarța, Ruslan Bârlea, Elena Ivanca, Dan Chiorean, Radu Lărgeanu, Alexandra Tarce, Adriana Băilescu, Angelica Nicoară, Sorin Misirianțu, Patricia Brad, abia așteaptă să vă citească mesaje de Ziua Mondială a Teatrului, arătând că distanța nu există atunci când e vorba despre dragostea de teatru.

 

Avem pregătite colaje cu fotografii din edițiile trecute ale Zilei Porților Deschise și filmulețe de la Cabina de film în care vă veți putea identifica retrăind frumosul moment al interviului din foaierul teatrului.

 

Dintre surprize fac parte și cărțile pe care ni le recomandă specialiștii librari și care ne vor purta departe atunci când cheia imaginației deschide toate ușile.
 

Aveți, deci, toate motivele să vă alăturați celor care iubesc teatrul și care doresc să îl sărbătorească așa cum se cuvine, indiferent de loc.

 

Pentru a participa la această avanpremieră a Zilei Porților Deschise nu trebuie decât să fiți alături de noi pe pagina de Facebook a Teatrului Național unde, la fiecare 30 de minute vom posta materialele pregătite exclusiv pentru această sărbătoare.

 

Abia așteptăm să ne cyber-întâlnim vineri!

 

#SeparatDarÎmpreună
#ZPD2020
#cuteatrulîncasă
#sărbătorimacasă

 


20.03.2020
CALENDAR de difuzare online a spectacolelor - luna martie

Programul complet al spectacolelor care vor fi difuzate online în luna martie:
 

Sâmbătă, 21 martie 2020: CHIRITZA ÎN CONCERT

Spectacol-concert de Ada Milea, bazat pe textele lui Vasile Alecsandri și Matei Millo.
 

Duminică, 22 martie 2020: FLORENȚA SUNT EU

Spectacol în regia lui Alexandru Dabija, texte de Gellu Naum și Jules Perahim.
 

Marți, 24 martie 2020: INSULA

Spectacol-concert de Ada Milea, după Gellu Naum.
 

Joi, 26 martie 2020: OST (Organic Sound Twist)

Spectacol de teatru-dans, concept de Andrea Gavriliu.
 

Sâmbătă, 28 martie, 2020: SINGUR PRINTRE MÂRLANI

Spectacol de teatru-dans în regia Andreei Gavriliu, după Florin Bican.
 

Duminică, 29 martie 2020: ŠVEJK IN CONCERT

Spectacol-concert de Ada Milea, după Peripețiile Bravului Soldat Švejk de Jaroslav Hašek.
 

Marți, 31 martie 2020: UBU ÎN CONCERT

Spectacol-concert de Ada Milea, după Alfred Jarry și Tompa Gábor
 Înregistrările spectacolelor vor putea fi vizionate timp de 23 de ore, începând cu ora 19:00, timp în care butonul WATCH NOW va fi vizibil în partea de sus a website-ului, lângă butonul de căutare.  


19.03.2020
Teatrul Național din Cluj-Napoca lansează un program de difuzare online a spectacolelor în luna martie

Teatrul Național din Cluj-Napoca va difuza online, pe site-ul instituției, o selecție dintre cele mai apreciate producții ale sale.

Difuzarea reprezentațiilor va coincide cu serile tradiționale de spectacol pe scena mare a teatrului: în fiecare seară de marți, joi, sâmbătă și duminică un spectacol va putea fi urmărit online pe website-ul teatrului. Spectacolul va începe la ora 19:00 și va fi disponibil spre vizionare timp de 23 de ore. 

Programul de reprezentații online debutează sâmbătă, 21 martie 2020, cu CHIRITZA ÎN CONCERT, un spectacol-concert de Ada Milea, care colorează în tonuri contemporane și reinventează muzical textele clasice ale lui Vasile Alecsandri și Matei Millo. Extrem de îndrăgit de publicul din Cluj-Napoca și primit cu entuziasm la festivalurile din țară, CHIRITZA ÎN CONCERT este nominalizat anul acesta, în cadrul Galei UNITER, la Premiul pentru cel mai bun spectacol și Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal, minunata Anca Hanu în rolul Chiritzei Bârzoi.
 

Această inițiativă în premieră vine în prelungirea misiunii Teatrului Național din Cluj-Napoca, de susținere și dezvoltare a comunității clujene, și a comunității iubitorilor de teatru în general. Este felul nostru de a oferi bucurie și susținere în aceste momente dificile pe care le traversăm.

 
X