Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Stimați spectatori,

Vă anunțăm cu regret că spectacolul DEMONII. SPOVEDANIA LUI STAVROGHIN programat în data de 12 martie 2023, ora 19:00, la Sala Mare, este reprogramat pentru data de 20 aprilie 2023, ora 19:00, din motive de ordin medical.

Biletele achiziționate pentru spectacol rămân, în mod automat, valabile pentru noua dată stabilită.

Dacă optați pentru returnarea biletelor, aceasta se face la cerere, în funcție de modul de achiziție, astfel:

➡ În cazul achiziționării biletelor din Agenția Teatrală, biletele pot fi returnate în agenție până la data de 20 aprilie 2023, ora18:00;

➡ În cazul achiziționării biletelor online, acestea pot fi returnate trimițând solicitarea alături de emailul de confirmare a achiziției la adresa office@bilete.ro, până la data de 20 aprilie 2023, ora 18:00, însoțite de numărul contului bancar în care doriți să fie virată contravaloarea biletelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!Teatrul Naţional din Cluj-Napoca anunţă premiera spectacolului ÎMBLÂNZIREA SCORPIEI după William Shakespeare, în regia Letei Popescu și cu scenografia lui Bogdan Spătaru. Textul de spectacol este realizat de Leta Popescu, după o adaptare de Maria Manolescu. Traducerea textelor din Shakespeare: Violeta Popa.

Premiera va avea loc miercuri, 8 martie 2023, în Sala mare, de la ora 19:00.

Este o propunere aparte, plină de umor, care revizitează și reevaluează miza socio-umană a faimoasei comedii a lui William Shakespeare care stă la baza realizării acestui spectacolul inedit.Teatrul Naţional din Cluj-Napoca anunţă premiera spectacolului OGLINDA NEAGRĂ după nuvelele Roaba și Suflul de Luigi Pirandello, traducerea Maria Rotar.

Premiera va avea loc duminică, 26 februarie 2023, în Studioul „Euphorion", de la ora 19:00.

Spectacolul este un one-man show cu Ionuț Caras. Regia îi aparține lui Roberto Bacci, iar conceptul spațial lui Ionuț Caras.

OGLINDA NEAGRĂ este o dramatizare după două nuvele ale lui Pirandello, Roaba și Suflul (Suflul morții) apărute în volumul Nuvele pentru un an (1922), scrieri considerate de exegeți drept o veritabilă „comedie umană". Pirandello și-a numit astfel volumul din ambiția de a dedica fiecărei zile a anului câte o nuvelă, intenție, însă, nefinalizată. 


17.02.2023
TEATRUL ȘI MUZICA
CONFERINȚĂ


Sâmbătă, 4 martie, de la ora 11:00, în Studio Euphorion va avea loc

Conferința TEATRUL ȘI MUZICA

susținută de JEAN-JACQUES LEMÊTRE, muzician și compozitor la Théâtre du Soleil, Paris, Franța.

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Facultatea de Teatru și Film, UBB Cluj.