Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

19.12.2021
Modificare în programul de spectacole al lunii decembrie 2021

Vă informăm că, din motive de ordin medical, spectacolul CRIMĂ CU PISTOL ȘI BILE, programat în data de 19 decembrie 2021, se reprogramează pentru data de 7 ianuarie 2022.

Biletele achiziționate pentru data de 19 decembrie 2021 devin valabile pentru reprezentația din 7 ianuarie 2022 sau, la cerere, pot fi returnate, până la data de 28 decembrie 2021.

Dacă optați pentru returnarea biletelor, aceasta se face la cerere, până cel târziu în data de 28 decembrie 2021.

Returnarea biletelor se face astfel:

➡biletele achiziţionate online se returnează trimițând un e-mail la adresa: office@bilete.ro, până cel târziu în data de 28 decembrie 2021

➡biletele achiziționate din Agenţia de bilete se returnează în Agenţie, până cel târziu în data de 28 decembrie 2021.


Vă mulțumim pentru înțelegere!


09.12.2021
Noi condiții de acces la spectacolele TNC

Dragi spectatori,

Vă anunțăm că începând cu data de 9 decembrie 2021 desfășurarea spectacolelor Teatrului Național este permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului. Accesul publicului în sălile de spectacol este permis pe baza certificatului digital al UE privind Covid-19 (pe care îl puteți descărca de aici) și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă pentru persoanele care se încadrează într-una din condițiile de mai jos:

- sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare 
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore
- rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Măsurile prevăzute nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada uneia dintre situațiile menționate mai sus.


19.11.2021
ÎNTÂLNIRILE INTERNAȚIONALE DE LA CLUJ - ediție aniversară


Teatrul Național Cluj-Napoca vă invită la aniversarea evenimentului său anual, ÎNTÂLNIRILE INTERNAȚIONALE DE LA CLUJ, care se va desfășura în perioada 26-28 noiembrie 2021.

 

Aflată la a zecea ediție, ÎNTÂLNIREA din acest an va fi una online, datorită contextului pandemic. Astfel, vă invităm să vizionați înregistrările a șapte spectacole ale teatrului nostru, CHIRIȚA ÎN CARANTINĂ, DEMONII.SPOVEDANIA LUI STAVROGHIN, CARTOFORII, ȘASE PERSONAJE ÎN CĂUTAREA UNUI AUTOR, ÎN OGLINDĂ, UBU ÎN CONCERT și SINGUR PRINTRE MÂRLANI, primele cinci dintre acestea fiind spectacole realizate chiar în perioada pandemiei.

 

Toate spectacolele beneficiază de subtitrări în limba engleză, astfel încât ele pot fi vizionate și de către cei care nu sunt vorbitori de limba română.

 

Accesul la aceste spectacole va fi posibil prin intermediul platformei www.entertix.ro. În perioada evenimentului, 26-28 noiembrie, veți putea avea acces la spectacole fie prin achiziționarea unui abonament, care vă va permite să vizionați o singură data toate spectacolele incluse în program, sau prin achiziționarea de bilete individuale, pentru spectacolul sau spectacolele pe care doriți să le vedeți. Abonamentele și biletele pot fi achiziționate de pe platforma www.entertix.ro, după cum urmează: abonamentele de aici, iar biletele individuale de aici.

 

De asemenea, de-a lungul celor trei zile ale evenimentului nostru veți putea viziona o serie de conferințe sau mese rotunde, organizate în cadrul edițiilor anterioare ale ÎNTÂLNIRILOR INTERNAȚIONALE DE LA CLUJ, sub egida RETROSPECTIVE. Aceste înregistrări le veți putea viziona pe website-ul și pe pagina de Facebook a Teatrului Național din Cluj-Napoca, iar accesul este liber.

Programul poate fi accesat pe pagina evenimentului, aici

 

Vă așteptăm la ÎNTÂLNIRI!


05.11.2021
Începe Festivalul Național de Teatru, ediția 31


În perioada 6-14 noiembrie 2021, va avea loc cea de-a 31-a ediție a Festivalului Național de Teatru. Ediția din acest an va fi prezentată în format online, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Astfel, în perioada 6-14 noiembrie 2021, Festivalul Național de Teatru difuzează gratuit, pe www.fnt.ro, spectacole din țară și străinătate, instalații vizuale, conferințe, prezentări de carte, secțiuni speciale.

Spectacolul-concert Chiritza în carantină după Matei Millo, regia Ada Milea și Andrea Gavriliu al Teatrul Național din Cluj-Napoca poate fi vizionat  în data de 14 noiembrie, de la ora 17:00.

Programul FNT poate fi descărcat de aici: Program 6 nov - Ediția 2021