Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

20.03.2020
CALENDAR de difuzare online a spectacolelor - luna martie

Programul complet al spectacolelor care vor fi difuzate online în luna martie:
 

Sâmbătă, 21 martie 2020: CHIRITZA ÎN CONCERT

Spectacol-concert de Ada Milea, bazat pe textele lui Vasile Alecsandri și Matei Millo.
 

Duminică, 22 martie 2020: FLORENȚA SUNT EU

Spectacol în regia lui Alexandru Dabija, texte de Gellu Naum și Jules Perahim.
 

Marți, 24 martie 2020: INSULA

Spectacol-concert de Ada Milea, după Gellu Naum.
 

Joi, 26 martie 2020: OST (Organic Sound Twist)

Spectacol de teatru-dans, concept de Andrea Gavriliu.
 

Sâmbătă, 28 martie, 2020: SINGUR PRINTRE MÂRLANI

Spectacol de teatru-dans în regia Andreei Gavriliu, după Florin Bican.
 

Duminică, 29 martie 2020: ŠVEJK IN CONCERT

Spectacol-concert de Ada Milea, după Peripețiile Bravului Soldat Švejk de Jaroslav Hašek.
 

Marți, 31 martie 2020: UBU ÎN CONCERT

Spectacol-concert de Ada Milea, după Alfred Jarry și Tompa Gábor
 Înregistrările spectacolelor vor putea fi vizionate timp de 23 de ore, începând cu ora 19:00, timp în care butonul WATCH NOW va fi vizibil în partea de sus a website-ului, lângă butonul de căutare.  


19.03.2020
Teatrul Național din Cluj-Napoca lansează un program de difuzare online a spectacolelor în luna martie

Teatrul Național din Cluj-Napoca va difuza online, pe site-ul instituției, o selecție dintre cele mai apreciate producții ale sale.

Difuzarea reprezentațiilor va coincide cu serile tradiționale de spectacol pe scena mare a teatrului: în fiecare seară de marți, joi, sâmbătă și duminică un spectacol va putea fi urmărit online pe website-ul teatrului. Spectacolul va începe la ora 19:00 și va fi disponibil spre vizionare timp de 23 de ore. 

Programul de reprezentații online debutează sâmbătă, 21 martie 2020, cu CHIRITZA ÎN CONCERT, un spectacol-concert de Ada Milea, care colorează în tonuri contemporane și reinventează muzical textele clasice ale lui Vasile Alecsandri și Matei Millo. Extrem de îndrăgit de publicul din Cluj-Napoca și primit cu entuziasm la festivalurile din țară, CHIRITZA ÎN CONCERT este nominalizat anul acesta, în cadrul Galei UNITER, la Premiul pentru cel mai bun spectacol și Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal, minunata Anca Hanu în rolul Chiritzei Bârzoi.
 

Această inițiativă în premieră vine în prelungirea misiunii Teatrului Național din Cluj-Napoca, de susținere și dezvoltare a comunității clujene, și a comunității iubitorilor de teatru în general. Este felul nostru de a oferi bucurie și susținere în aceste momente dificile pe care le traversăm.

 Având în vedere reglementările referitoare la limitarea serviciilor care au relații directe cu publicul, Agenția de bilete a Teatrului Național se va închide începând cu data de 20 martie a.c.
 

Bilete achiziționate din agenția teatrală pot fi returnate până inclusiv joi, 19 martie a.c., în intervalul orar 12:00-15:00.


Biletele nereturnate până la această dată vor putea fi recuperate sau preschimbate pentru alte spectacole și după data redeschiderii agenției de bilete.


În cazul în care doriți să solicitați returnarea contravalorii biletelor în perioada 20 – 31 martie a.c., restituirea se va face prin virament bancar, după următoarea procedură:

-       Se completează cererea disponibilă pe website-ul www.teatrulnationalcluj.ro;

-       Cererea, împreună cu biletul / biletele în original se transmit, prin servicii poștale sau de curierat cu opțiunea de confirmare de primire și conținut declarat la sediul Teatrului Național (P-ța Ștefan cel Mare nr. 2-4, 400192, Cluj-Napoca).

 

Biletele achiziționate on-line se restituie trimițând o silicitare în acest sens la adresa biletmaster@eventim.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere,

 

Conducerea

Teatrului Național din Cluj-Napoca

MODEL CERERE RESTITUIRE


11.03.2020
Comunicat de presă

Teatrul Național din Cluj-Napoca anunță, în urma celor mai recente informații furnizate de Departamentul pentru Situații de Urgență, suspendarea tuturor spectacolelor și evenimentelor programate a avea loc în luna martie 2020.

 

Spectatorii care au achiziționat bilete la spectacolele lunii martie pot să le returneze la Agenția de bilete a Teatrului Național (din incinta Cinematografului Victoria) sau pe printr-un e-mail trimis la adresa biletmaster@eventim.ro, în funcție de metoda prin care acestea au fost achiziționate, până cel târziu în data de 31 martie.

 

În perioada 12-31 martie a.c., Agenția de bilete va funcționa în incinta Cinematografului Victoria, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-15:00.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere!
Conducerea Teatrului Național din Cluj-Napoca