Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

16.06.2011
Modificări în programul lunii iunie

Stimați spectatori,

Programul spectacolelor Teatrului Naţional din Cluj din luna iunie a.c. va suporta modificări, din motive obiective, după cum urmează:

·        Premiera spectacolului FLORENŢA SUNT EU de Gellu Naum şi Jules Perahim va fi amânată pentru data de 25 iunie a.c., ora 20:00. Biletele achiziţionate pot fi valabile, la cerere, pentru reprezentaţia din data de 25 iunie sau pot fi returnate la agenţia de bilete.

·        Spectacolul CÂNTĂREAȚA CHEALĂ de Eugène Ionesco, din data de 23 iunie 2011 va fi reprogramat pentru data de  28 iunie a.c., ora 20:00. Biletele achiziţionate pot fi valabile, la cerere, pentru reprezentaţia din data de 28 iunie sau pot fi returnate la agenţia de bilete.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate şi vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre.În preajma Zilei Internaționale a Copilului, Teatrul Naţional din Cluj vă invită la spectacolul TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE, regia şi scenariul: MARIAN RÂLEA, spectacol interactiv cu participarea copiilor-spectatori, după o dramatizare a basmului Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte de Petre Ispirescu.

Spectacolul este programat în data de marți, 31 mai, în sala mare de spectacole a Teatrului Național, începând cu ora 11:00.


Distribuţia: Marian Râlea, Angelica Nicoară, Cătălin Codreanu, Cătălin Herlo, Adriana Băilescu, Patricia Boaru, Radu Lărgeanu, Miron Maxim.

Regia: Marian Râlea. Scenografia: MC Ranin.ESUA (Entertainment and Stand-Up Academy), în parteneriat cu Teatrul Național Cluj, prezintă joi, 19 mai a.c., în sala mare a Teatrului Național, începând cu ora 20:00, spectacolul SENS UNIC, stand-up comedy cu Dragoș Pop.

 

Începând cu anul 2005, Asociația ESUA a prezentat, la Teatrul Național din Cluj cinci spectacole de stand-up comedy, show-ul SENS UNIC reprezentând, însă, primul show individual susținut de actorul Dragoș Pop.

 

Conferința de presă ocazionată de acest eveniment va fi susținută marți, 17 mai, începând cu ora 13:30, în foaierul de rang II al Teatrului Național. La conferința de presă vor fi prezenți: actorul Dragoș Pop și managerul asociației ESUA, Lavinia Filip.


10.05.2011
Modificare în programul lunii mai

Stimaţi spectatori,
Reprezentaţia spectacolului VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ de W. Shakespeare, în regia lui Sorin Militaru, din data de joi, 12 mai 2011, a fost suspendată.
Biletele pot fi retunate la agenţia teatrală, sau pot rămîne valabile, la cerere, pentru următoarea reprezentaţie a  spectacolului.
Vă mulţumim pentru înţelegere.