IL NULLAFACENTE. ALEG SĂ NU FAC NIMIC

by Michele Santeramo / director: Roberto Bacci

FR
22
FEBRUARY
19:00
"EUPHORION" STUDIO

LOVE STORIES AT FIRST SIGHT

based on texts by Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana / director: Tudor Lucanu

SU
24
FEBRUARY
19:00
"EUPHORION" STUDIO

ART

by Yasmina Reza / director: Sorin Misirianţu

TU
26
FEBRUARY
19:00
"EUPHORION" STUDIO

OST (ORGANIC SOUND TWIST)

concept by Andrea Gavriliu / Concept, coregrafie, interpretare, ilustrație muzicală, text și sudoare: Andrea Gavriliu

WE
27
FEBRUARY
19:00
"EUPHORION" STUDIO

IL NULLAFACENTE. ALEG SĂ NU FAC NIMIC

by Michele Santeramo / director: Roberto Bacci

FR
01
MARCH
19:00
"EUPHORION" STUDIO

THE GYPSIES' CAMP

based on Ion Budai-Deleanu, script by Cătălin Ștefănescu / director: Alexandru Dabija

SA
02
MARCH
19:00
MAIN STAGE

 Poster gallery

Photo gallery

Video gallery


Roberto Bacci se află la a patra colaborare cu Teatrul Național din Cluj, după ce în 2012 a montat aici Hamlet de Shakespeare; au urmat Livada de vișini de Cehov, în 2014, și Don Juan de Molière, în 2016. S-a oprit acum la un text contemporan scris de Michele Santeramo, Il Nullafacente.
Cu această ocazie i-am adresat câteva întrebări atât regizorului, cât și actriței Ramona Dumitrean.Teatrul Naţional Cluj-Napoca vă invită la premiera Il Nullafacente / Nu fă nimic! de Michele Santeramo, în traducerea Mariei Rotar, care va avea loc în Studioul „Euphorion", sâmbătă, 16 februarie 2019, de la ora 19:00. Regia: Roberto Bacci, scenografia: Cristian Rusu, asistent de regie: Maria Rotar, maestru de lumini: Jenel Moldovan. Distribuția: Ramona Dumitrean, Cătălin Herlo, Ovidiu Crișan, Radu Lărgeanu, Cristian Grosu.

 

Roberto Bacci se află la a patra colaborare cu Naționalul clujean. După textele clasice din dramaturgia universală - Hamlet de Shakespeare (2012), Livada de vișini de Cehov (2014), Don Juan de Molière (2016) - atenția lui s-a oprit asupra unui autor extrem contemporan - Michele Santeramo.


Postat pe 01.09.2019
Anunț

Dragi spectatori,

 

Vă aducem la cunoștință faptul că data reprezentației spectacolului ANGAJARE DE CLOVN afișată online pe platforma Biletmaster și tipărită pe biletele la spectacol achiziționate este eronată: spectacolul va avea loc în data de 30 IANUARIE, și nu în 31 ianuarie.

 

În cazul în care nu puteți participa la spectacol în data de 30 ianuarie, biletele achiziționate de la Agenția de Bilete pot fi preschimbate sau returnate în Agenție, până pe 31 ianuarie inclusiv.

Biletele achiziționate online, prin platforma Biletmaster, pot fi returnate contactând reprezentanții companiei la adresa: info@biletmaster.ro.
 

 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre. Read also: