Colaborări

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie videoÎmpreună, din drag de teatru

Astăzi, crearea unor punți reale între lumea teatrului și cea a mediului urban în permanentă transformare nu mai este o utopie. Acum, Teatrul nostru este iubit, înconjurat de mii de prieteni, susținut de parteneri de încredere, încurajat de sponsori fideli în direcțiile artistice pe care le propunem spectatorilor noștri.

Dacă este adevărat că Arta teatrului nu există fără o dăruire aproape totală de sine a actorului, înseamnă că este cu atât mai neprețuită primirea acestui dar de către un public conștient de valoarea întâlnirii cu scena. Pentru că teatrul înseamnă:

- confruntarea cu o altă dimensiune a vieții

- prețuirea ființei umane

- educarea spiritului civic

- cultivarea angajării intelectuale

- promovarea valorilor culturale, spirituale și sociale

Le mulțumim tuturor celor care au răspuns nevoilor scenei naționale clujene, care au ales să se implice, să ne fie alături, să susţină excelenţa, viaţa artistică şi culturală a oraşului nostru, să încurajeze tinerele inițiative, să participe la constituirea unei baze solide de promovare a spiritualităţii româneşti în lume, şi la redimensionarea corectă a imaginii României în spaţiul naţional, european și internaţional.
Ne bucurăm că ați acceptat invitația noastră de a fi sponsori și parteneri ai Teatrului Național din Cluj-Napoca!

Scopul acestei colaborări este să vă oferim o experiență deosebită și să vă arătăm cât de mult prețuim contribuția dumneavoastră la proiectele noastre artistice, care au astfel șansa de a ajunge la un public cât mai numeros în stagiunea 2023-2024.
 

Ne dorim ca această colaborare să vă ofere momente de bucurie, pentru a vă recompensa efortul financiar și dedicarea față de actul artistic. Suntem conștienți că ați făcut eforturi pentru ca noi să putem implementa proiectele noastre artistice. Astfel am creat și vom crea împreună amintiri de neprețuit.
 

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la succesul Teatrului Național din Cluj-Napoca și pentru sprijinul constant pe care ni-l acordați.
 

Sunteți o parte valoroasă a familiei noastre teatrale și suntem încântați să vă avem drept sponsori, parteneri, susținători de nădejde!

 
Citește și: