Mesaje

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

Adăugaţi un mesaj nou:


Numele


Email


Mesaj


Delia Moraru30 martie 2011
Am vazut aseara "Cintareata cheala". Geniala! Piesa, regia, actorii... E o adevarata gura de oxigen fiecare seara de teatru la nationalul clujean! Va multumesc!

Poga29 martie 2011
sunteti printre putinii oameni care te fac, ca individ, sa cauti in tine si sa te redescoperi, pentru asta va apreciez enorm. Am o rugaminte, coloana sonora din piesa "sluga la doi stapani" de cine este interpretata? Este absolut superba, si mi-au dat lacrimile la acea piesa..va rog mult imi spuneti ?

Tantau Alina16 martie 2011
E o adevarata placere sa vin la spectacole, imi umpleti inima de bucurie si liniste. Sunteti o familie reprezentativa pentru cultura romaneasca. Am fost si eu la o piesa cu actori din Bucuresti, dar numai la un spectacol cu actori clujeni m-am simtit ca acasa. Va admir foarte mult pentru ca sunteti niste oameni deosebiti! Mult succes in continuare.

elena15 martie 2011
Un spectacol frumos ''Sluga la doi stapani''. Bine interpretat, plus coloana sonora care a fost de efect, felicitari pt.acest spectacol reusit. Aceeasi rugaminte am si eu, as vrea sa stiu piesele din coloana sonora. Multumesc anticipat!

muresan ioana-angela15 martie 2011
ma bucura faptul ca avem ocazia ca,prin intermediul mailului sa fim la curent cu programul Teatrului National. Felicitari!

ioana para10 februarie 2011
N-am mai ras asa bine demult, cum am ras aseara la piesa "Bate cineva". Felicitari debutantilor, as mai vedea-o de o mie de ori!

BeeYa7923 ianuarie 2011
O echipa tanara, talentata...care promite, felicitari! Am fost in decembrie la o piesa la Bucuresti ... asa "provinciali" cum sunteti - sunteti "mult" superiori!

Ioana21 ianuarie 2011
Sunt foarte multumita de ce am vazut azi, "Istoria comunismului povestita pentru bolanvii mintal".