Mesaje

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

Adăugaţi un mesaj nou:


Numele


Email


Mesaj


georgiana20 octombrie 2013
Visul unei nopti de vara e superb. Adrian Cucu, Sorin Misiriantu si Ovidiu Crisan sunt trei mari actori de comedie.

Gabriel Sabdar22 mai 2013
As dori sa stiu cand se va mai juca Panglica lui Moebius. Felicitari intregii echipe. Felicitari Teatrul National Cluj-Napoca.
Următoarea reprezentație a spectacolului PANGLICA LUI MOEBIUS este programată pe data de 14 iunie. Mulțumim pentru felicitări și vă așteptăm cu drag la spectacolele noastre.

Pamela Ignat12 februarie 2013
Buna ziua, va felicit pentru faptul ca acum se pot achizitiona biletele si on-line, ceea ce usureaza metoda de plata si nu mai necesita deplasare. Mult succes in coninuare!

Simona Luscalov26 ianuarie 2013
Spectacolul "steaua fara nume" mi-a incantat sufletul : mununat!! Multe multumiri actorilor si tuturor celor care au facut acest spectacol sa EXISTE. L-am vizionat de doua ori, il recomand cu caldura tuturor iubitorilor de frumos, inclusiv copiilor (8-9 ani). Fetita mea a fost foarte incantata, in special de "profesorul Udrea" interpretat de domnul Ovidiu Crisan.

muresan ioana-angela22 ianuarie 2013
Va dorim un an plin de spectacole bune si prosperitate.La multi ani! tuturor actorilor, sanatate si putere de munca.

gilda3 octombrie 2012
va doresc tuturor o stagiune frumoasa cu multi spectatori pasionati ca voi!!

maria 30 aprilie 2012
Am devenit dependenti de spectacolul "INSULA". A inceput cu cel mai mic membru din familie, a urmat mama, fratele mai mare, tata si ieri am fost cu 20 de prieteni. Sigur ca va iubim, ati reusit. Venim cu drag, cu bucurie, cu nerabdare. Apoi comentam, ne simtim mai destepti, mai tineri, mai altfel... multumim.

Dana23 aprilie 2012
Am vazut ,,Zbor deasupra unui cuib de cuci, mi-a placut f. mult piesa si interpretarea lui Ionut Caras, felicitari !Mi-a placut si in Machiavelli. Apoi Adrian Cucu in d'ale Carnavalului, si in Biloxi Blues... este fantastic impreuna cu Ovidiu Crisan. Va iubesc, sunteti minunati toti actorii de la Teatrul National Cluj.