Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

22.02.2019
Coregrafa noastră, Andrea Gavriliu, primește PREMIUL SPECIAL UNITER pentru mișcare scenică.


Uniunea Teatrală din România a anunțat astăzi Premiile Senatului UNITER și nominalizările pentru Premiile UNITER 2019. Vă anunțăm bucuroși că printre aceștia o regăsim și pe colega noastră, actrița și coregrafa Andrea Gavriliu, care va primi PREMIUL SPECIAL pentru mișcare scenică. 
Felicitări Andrea, suntem mândri că faci parte din echipa noastră!
Pe Andrea Gavriliu o puteți admira în primul ei solo coregrafic - OST (Organic Sound Twist) | Andrea Gavriliu, în 27 februarie, de la ora 19:00, în Studioul Euphorion.

Îi felicităm pe câștigătorii Premiilor Senatului și le urăm succes tuturor nominalizaților! Mai multe detalii despre Premiile UNITER găsiți aici

 

 Roberto Bacci se află la a patra colaborare cu Teatrul Național din Cluj, după ce în 2012 a montat aici Hamlet de Shakespeare; au urmat Livada de vișini de Cehov, în 2014, și Don Juan de Molière, în 2016. S-a oprit acum la un text contemporan scris de Michele Santeramo, Il Nullafacente.
Cu această ocazie i-am adresat câteva întrebări atât regizorului, cât și actriței Ramona Dumitrean.Teatrul Naţional Cluj-Napoca vă invită la premiera Il Nullafacente / Nu fă nimic! de Michele Santeramo, în traducerea Mariei Rotar, care va avea loc în Studioul „Euphorion", sâmbătă, 16 februarie 2019, de la ora 19:00. Regia: Roberto Bacci, scenografia: Cristian Rusu, asistent de regie: Maria Rotar, maestru de lumini: Jenel Moldovan. Distribuția: Ramona Dumitrean, Cătălin Herlo, Ovidiu Crișan, Radu Lărgeanu, Cristian Grosu.

 

Roberto Bacci se află la a patra colaborare cu Naționalul clujean. După textele clasice din dramaturgia universală - Hamlet de Shakespeare (2012), Livada de vișini de Cehov (2014), Don Juan de Molière (2016) - atenția lui s-a oprit asupra unui autor extrem contemporan - Michele Santeramo.


09.01.2019
Anunț

Dragi spectatori,

 

Vă aducem la cunoștință faptul că data reprezentației spectacolului ANGAJARE DE CLOVN afișată online pe platforma Biletmaster și tipărită pe biletele la spectacol achiziționate este eronată: spectacolul va avea loc în data de 30 IANUARIE, și nu în 31 ianuarie.

 

În cazul în care nu puteți participa la spectacol în data de 30 ianuarie, biletele achiziționate de la Agenția de Bilete pot fi preschimbate sau returnate în Agenție, până pe 31 ianuarie inclusiv.

Biletele achiziționate online, prin platforma Biletmaster, pot fi returnate contactând reprezentanții companiei la adresa: info@biletmaster.ro.
 

 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre.