Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Programul de spectacole al Teatrului Național din Cluj-Napoca se va modifica, din motive de ordin medical.
 

Spectacolul ȘASE PERSONAJE ÎN CĂUTAREA UNUI AUTOR de Luigi Pirandello programat pentru data de 7 octombrie 2021 se reprogramează pentru data de 6 noiembrie 2021. Biletele achiziționate pentru data de 7 octombrie devin valabile pentru reprezentația din 6 noiembrie sau, la cerere, pot fi returnate, până la data de 7 octombrie 2021.
 

Spectacolul TREI SURORI de A.P. Cehov programat pentru data de 10 octombrie 2021 este înlocuit cu spectacolul ŠVEJK ÎN CONCERT, după PERIPEȚIILE BRAVULUI SOLDAT ŠVEJK de Jaroslav Hašek, spectacol-concert de Ada Milea. Biletele achiziționate pentru data de 10 octombrie 2021 devin valabile pentru spectacolul ŠVEJK ÎN CONCERT sau, la cerere, pot fi returnate, până la data de 10 octombrie 2021.
 

Spectacolul FURTUNA de William Shakespeare programat pentru data de 16 octombrie 2021 este înlocuit cu spectacolul CHIRITZA ÎN CONCERT, după Vasile Alecsandri și Matei Millo. Biletele achiziționate pentru data de 16 octombrie 2021 devin valabile pentru spectacolul CHIRITZA ÎN CONCERT sau, la cerere, pot fi returnate, până la data de 16 octombrie 2021.
 

Spectacolul FURTUNA de William Shakespeare programat pentru data de 17 octombrie 2021 este înlocuit cu spectacolul CHIRITZA ÎN CARANTINĂ, după Matei Millo. Biletele achiziționate pentru data de 17 octombrie 2021 devin valabile pentru spectacolul CHIRITZA ÎN CARANTINĂ sau, la cerere, pot fi returnate, până la data de 17 octombrie 2021.
 

Spectacolul TREI SURORI de A.P. Cehov din data de 28 septembrie 2021 este reprogramat pentru data de 2 noiembrie 2021. Biletele achiziționate pentru data de 28 septembrie 2021 devin valabile pentru reprezentaţia din 2 noiembrie sau, la cerere, pot fi returnate, până la data de 28 octombrie 2021.
 

IMPORTANT: Începând cu data de 4 octombrie 2021, regulamentul de acces la spectacole a suferit modificări. Acestea pot fi consultate aici: https://www.teatrulnationalcluj.ro/eveniment-607/modificarea-conditiilor-de-acces-la-spectacolele-teatrului-national-din-cluj-napoca/Teatrul Naţional din Cluj-Napoca îşi va continua activitatea cu publicul, în condițiile stipulate de Hotărârea nr. 201 / 03.10.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj. Spectacolele Teatrului Național vor fi prezentate, în cursul lunii octombrie, în următoarele condiții:

 

·        accesul la spectacole va fi permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare;

 

·        spectatorii trebuie să facă dovada acestor situaţii prin intermediul certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19, care poate fi generat accesând linkul: https://certificat-covid.gov.ro/login; certificatul digital UE va fi însoţit obligatoriu de un act de identitate; nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

 

·        purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata prezenței în clădirea Teatrului Național;

 

·        spectacolele vor avea loc cu ocuparea a max. 50% din capacitatea sălii.

 

Participarea la spectacole în baza prezentării unui rezultat negativ al unui test pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai este permisă.

În cazul în care aţi achiziţionat bilete şi nu mai puteţi participa la spectacole ca urmare a acestor modificări în regulamentul de acces, aveţi posibilitatea de a returna aceste bilete până cel târziu în ziua desfășurării spectacolului respectiv.

Biletele achiziţionate din Agenţia de bilete se returnează în Agenţie, iar pentru returnarea biletelor procurate online vă rugăm să luaţi legătura cu reprezentanţii Bilete.ro la adresa de email office@bilete.ro.


28.09.2021
Suspendare spectacol TREI SURORI

Dragi spectatori,

Vă anunțăm că spectacolul TREI SURORI din data de 28 septembrie 2021 se suspendă din motive medicale.

Returnarea biletelor se va face la cerere, în funcție de modul în care au fost achiziționate: în Agenția de bilete sau, pentru biletele achizițonate online, trimițând un email la office@bilete.ro.
Puteți solicita returnarea lor în termen de 30 de zile de la data spectacolului.

Biletele nereturnate vor putea fi folosite fie atunci când spectacolul TREI SURORI va fi reprogramat, fie schimbate pentru orice alt spectacol din program.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
 
 
 În condiţiile în care incidenţa cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în municipiul Cluj-Napoca a depăşit pragul de 3/1.000 de locuitori, desfăşurarea activităţii instituţiei noastre va fi permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a sălii şi doar pentru:


- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. 


Persoanele fizice sunt obligate să facă dovada acestor situaţii prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea şi acceptarea certificatului digital COVID-19 al Uniunii Europene pe care îl puteți genera 
aici.

Certificatul verde va fi însoţit obligatoriu de un act de identitate.

 

Obligaţia de a prezenta rezultatul negativ al unui test pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 6 ani.
 

Părinţii care vin la teatru însoţiţi de copii au astfel obligaţia de a avea asupra lor şi a prezenta la intrare o copie a certificatului de naştere al copiilor, în vederea atestării vârstei acestora.
 

Dacă aţi achiziţionat bilete şi nu mai puteţi participa la spectacole ca urmare a noilor condiţii de desfăşurare impuse, aveţi posibilitatea de a returna aceste bilete până joi, 23 septembrie 2021. Biletele achiziţionate din Agenţia de bilete se returnează în Agenţie, iar pentru returul biletelor procurate online vă rugăm să luaţi legătura cu reprezentanţii Bilete.ro la adresa de email office@bilete.ro.
 

Mai multe detalii despre condiţiile de participare la spectacolele Teatrului Naţional găsiţi aici.
 

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm cu acelaşi drag la spectacolele noastre!