Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

23.12.2009
Sărbatori fericite şi să ne revedem cu bine în 2010!


Echipa Teatrului Naţional Cluj le urează tuturor spectatorilor şi colaboratorilor săi Sărbători minunate şi un An Nou îmbelşugat, plin de bucurii!

 

Sperăm ca în anul 2010, spectacolele noastre, atît cele deja existente în repertoriu, cît şi cele care vor avea premiera în lunile care urmează, să vă aducă şi mai des în sălile teatrului nostru!


03.12.2009
Modificare în programul lunii decembrie

Reprezentaţia spectacolului CÎND NOI, MORŢI, ÎNVIEM de Henrik Ibsen, în regia Cătălinei Buzoianu, din data de marţi, 8 decembrie a.c., a fost suspendată, din motive de sănătate.
Biletele pot fi returnate la Agenţia teatrală.



Spectacolul Teatrului Naţional Cluj, NOAPTEA WALPURGIEI sau PAŞII COMANDORULUI de Venedikt Erofeev, în regia lui Mihai Măniuţiu, prezent la Festivalul de Dramaturgie Contemporană de la Braşov, ediţia a XXI-a, a obţinut două dintre cele cele mai importante premii ale Festivalului.



Teatrul Naţional „Lucian Blaga“ din Cluj prezintă sîmbătă, 21 noiembrie 2009, de la ora 19:00, în cadrul Programului „Mari actori ai scenei clujene“, premiera spectacolului DANSUL MORŢII de August Strindberg, în regia lui Sorin Misirianţu.