Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

27.09.2010
Conferinţă de presă - deschiderea stagiunii teatrale 2010/2011

Teatrul Naţional din Cluj organizează miercuri, 29 septembrie 2010, ora 14:00, conferinţa de presă prilejuită de deschiderea stagiunii teatrale 2010-2011.

La conferinţa de presă vor fi prezenţi Radu Afrim (regizorul spectacolului Ultimul mesaj al cosmonautului către femeia pe care a iubit-o cîndva în fosta Uniune Sovietică de David Greig, care va avea premiera pe 2 octombrie a.c.), Marc Bogaerts (regizorul şi scenaristul spectacolului Bosch, care va avea premiera pe data de 8 octombrie a.c.), alături de membri din echipa artistică a acestor viitoare premiere.Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional organizează, la sediul său din Şoseaua Kiseleff nr.30, în conformitate cu prevederile Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr.269/2009, concursul de proiecte de management pentru Teatrul Naţional „Lucian Blaga“ din Cluj-Napoca.


07.09.2010
Teatrul Naţional vă invită la o nouă stagiune

Teatrul Naţional din Cluj vă invită la spectacolele stagiunii 2010/2011 începînd cu data de 2 octombrie. Stagiunea va debuta cu o premieră, spectacolul ULTIMUL MESAJ AL COSMONAUTULUI CĂTRE FEMEIA PE CARE A IUBIT-O CÎNDVA ÎN FOSTA UNIUNE SOVIETICĂ de David Greig, în regia lui Radu Afrim, urmată, la doar o săptămînă, de o a doua premieră, BOSCH, scenariul, regia şi coregrafia: Marc Bogaerts. Ambii realizatori revin la Cluj după ce au mai realizat montări de succes la public la Naţionalul nostru: MANSARDĂ LA PARIS CU VEDERE SPRE MOARTE (Radu Afrim) şi FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂ (Marc Bogaerts).


Vă invităm să ne fiţi alături pe parcursul întregii stagiuni, în decursul căreia vom oferi spectacole noi, diverse stilistic, dar şi spectacolele de succes ale stagiunilor anterioare, precum şi alte proiecte dedicate dumneavoastră.

 

Vă aşteptăm cu drag!Stagiunea 2009/2010 a Teatrului Naţional din Cluj se închide marţi, 29 iunie 2010, ora 19:00, cu spectacolul PURIFICARE de Sarah Kane, în regia lui Andrei Şerban, oferit spectatorilor pentru ultima oară.