Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Teatrul Naţional din Cluj inaugurează, duminică, 7 martie, de la ora 19:00, Programul „2010 - Anul Comediei“, cu premiera spectacolului VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ de W. Shakespeare în traducerea lui Şt. O. Iosif.
Regia spectacolului este semnată de Sorin Militaru, scenografia de Cristian Rusu, iar muzica originală îi aparţine lui Vlaicu Golcea.

Avanpremiera spectacolului va avea loc sîmbătă, 6 martie, de la ora 19:00.
 

Cu această ocazie, miercuri, 3 martie 2010, la Foaierul de rang II, de la ora 14:30, va avea loc o conferinţa de presă, la care vor participa creatorii spectacolului.
Uniunea Teatrală din România a anunţat nominalizările pentru cea de-a XVIII-a ediţie a Galei Premiilor UNITER. Actorul IONUŢ CARAS este nominalizat la Premiul pentru Cel Mai Bun Actor în Rol Principal, pentru rolul Gurevici, din spectacolul Noaptea Walpurgiei sau Paşii Comandorului de Venedikt Erofeev, în regia lui Mihai Măniuţiu.


20.01.2010
În atenţia posesorilor de abonamente

Vă reamintim că la începutul fiecărei luni, după apariţia afişului lunar de spectacole, posesorii de abonamente îşi pot rezerva locurile la spectacolele pe care doresc să le vizioneze, în limita celor disponibile, la Agenţia Teatrală - P-ţa Ştefan cel Mare nr. 14, tel.: 0264-595363.

 


23.12.2009
Sărbatori fericite şi să ne revedem cu bine în 2010!


Echipa Teatrului Naţional Cluj le urează tuturor spectatorilor şi colaboratorilor săi Sărbători minunate şi un An Nou îmbelşugat, plin de bucurii!

 

Sperăm ca în anul 2010, spectacolele noastre, atît cele deja existente în repertoriu, cît şi cele care vor avea premiera în lunile care urmează, să vă aducă şi mai des în sălile teatrului nostru!