Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

16.06.2021
Reprogramare spectacol 12 OAMENI FURIOȘI


Dragi spectatori,

 

Ne pare rău să anunțăm că suntem nevoiți să suspendăm spectacolul 12 OAMENI FURIOȘI din data de 17 iunie 2021.

Acesta este reprogramat pentru data de 24 iunie, de la ora 19:00 în Sala mare a Teatrului Național.

 

Biletele achiziționate pentru data de 17 iunie rămân valabile pentru reprezentația din 24 iunie.

La cerere, biletele pot fi returnate la agenția de bilete sau online (la adresa contact@eventim.ro), în funcție de metoda de achiziționare.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Teatrul Național Cluj-NapocaCu emoție și bucurie anunțăm premiera unui nou spectacol: Şase personaje în căutarea unui autor de Luigi Pirandello, în regia lui Tudor Lucanu, se va juca pentru întâia oară pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca sâmbătă, 5 iunie, de la ora 19:00

 

Este un moment special pe care îl așteptam de mai multă vreme: vom avea ocazia de a ne reîntâlni pe scena TN Cluj cu unul dintre cei mai celebrați și mai comentați autori dramatici ai secolului trecut – Luigi Pirandello. Regizorul Tudor Lucanu, semnatarul regiei apreciatelor spectacole Amalia respiră adânc, Romeo și Julieta, Cel mai iubit dintre pământeni, ne propune o montare inspirată a piesei considerate momentul de vârf al creației pirandelliene și cea mai emblematică reprezentare a doctrinei teatrale a dramaturgului italian: Șase personaje în căutarea unui autor (1921).


27.05.2021
Actorul MATEI ROTARU - nominalizat la Premiul UNITER pentru Cel Mai Bun Actor în Rol Secundar


Premiile Senatului UNITER și nominalizările pentru Gala Premiilor UNITER 2021 vin cu o veste care ne bucură nespus de mult:

MATEI ROTARU este nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul Piotr Stepanovici Verhovenski din spectacolul DEMONII. SPOVEDANIA LUI STAVROGHIN, după F.M. Dostoievski, regia Tudor Lucanu.

Felicitări Matei Rotaru!
Felicitări întregii echipe!
Felicitări tuturor premianților și nominalizaților!

Lista completă cu nominalizările poate fi consultată aici.


10.05.2021
Se reiau spectacolele cu public în Sala mare a Teatrului Național din Cluj-Napoca!

Teatrul Național din Cluj-Napoca anunță cu bucurie redeschiderea sa pentru spectacolele cu public în luna mai, ca urmare a ridicării restricțiilor existente pe fondul scăderii numărului de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2.

 

Dorința Teatrului Național din Cluj-Napoca este acum aceea de a vă oferi experiențe culturale importante pentru dumneavoastră de a aduce bucurie și inspirație, de a contribui la dezvoltarea și consolidarea comunității noastre clujene. Am așteptat acest moment extraodinar al reîntâlnirii cu nerăbdare și cu emoție. Ne-a fost dor de voi, spectatorii noștri, și suntem fericiți că avem ocazia să ne revedem în sala de spectacol.

 

Ne vom redeschide porțile pentru public duminică 16 mai, cu poftă de joc, cu entuziasm, și, esențial, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță impuse de contextul actual și reglementările în vigoare.

După importanța ocaziei, spectacolul care va deschide seria reprezentațiilor pe scenă este și el unul special, cea mai recentă producție a noastră, oglindă parodică a lumii noastre contemporane, în premieră jucat cu public în sală: CHIRITZA ÎN CARANTINĂ, spectacol-concert creat de Ada Milea pornind de la textul clasic al lui Matei Millo Cucoana Chirița la carantină în vagoanele de tren de la Vîrciorova.

Noile aventuri ale Chiritzei sunt de pline de culoare, muzică bună, umor și învățăminte prețioase, pe care vă invităm să le descoperim împreună față în față, în sala de spectacol.

 

Tot pentru întâia oară jucat cu public în sală, fiind difuzat doar în spațiul online începând cu luna februarie a acestui an, CARTOFORII de N.V. Gogol, în regia lui Ionuț Caras, va prilejui și el descoperiri frumoase spectatorilor, fiind un spectacol construit cu multă imaginație și foarte mult umor. Susținut de jocul bine calibrat al actorilor, spectacolul captivează, binedispune, dar și invită la reflecție, dezvăluind, la rândul său, legături profunde între lumea lui Gogol de acum aproape două sute de ani și societatea în care trăim acum.

 

Programul complet al reprezentațiilor cu public din luna mai este următorul: 

 

16.05.2021, ora 19:00

CHIRITZA ÎN CARANTINĂ | 12+ (1h 10 min.)

după Matei Millo, spectacol-concert de Ada Milea

 

23.05.2021, ora 19:00

CHIRITZA ÎN CARANTINĂ | 12+ (1h 10 min.)

după Matei Millo, spectacol-concert de Ada Milea

 

27.05.2021, ora 19:00

CARTOFORII | 12+ (1h 50 min.)

de N.V. Gogol, regia: Ionuț Caras

 

30.05.2021, ora 19:00

CARTOFORII | 12+ (1h 50 min.)

de N.V. Gogol, regia: Ionuț Caras

 

Începând cu data de marți, 11 mai 2021, se redeschide Agenția de Bilete a Teatrului, care funcționează în clădirea Teatrului Național (pe laterala vestică) având următorul program:

Marți-Duminică între orele: 11:00 – 14:00 și 15:00 – 17:00.

În zilele în care sunt programate spectacole, Agenția va fi deschisă până la ora 18:45.

Încurajăm achiziționarea biletelor online de pe: www.eventim.ro și plata cu cardul la Agenția de Bilete.