Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Teatrul Naţional Cluj-Napoca a organizat și în acest an, pe 27 martie, Ziua Porţilor Deschise, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului. Între orele 12:00 şi 18:00 intrarea a fost liberă, iar vizitatorii au avut ocazia de a participa la o serie de evenimente pentru toate gusturile şi vârstele: vizitarea culiselor teatrului, însoțiţi de actorii Teatrului Național, un spectacol interactiv dedicat copiilor, dar şi recitaluri de muzică instrumentală, întâlniri cu scriitori clujeni care au citit din lucrările lor, fotografii cu imagini din spectacolele teatrului şi afişe de arhivă, fragmente dintr-un spectacol de arhivă al teatrului urmate de discuții cu actori din distribuţie, o repetiţie de spectacol.Acest spectacol, cu titlul ALL-IN, este un show cu totul diferit de cele de până acum. Cu glume, povestiri, muzică și dans, adică e un spectacol cu voie bună dar poznaș, chițibușar, peant și cel mai important, soft.

Mottoul meu pentru acest show este unul celebru, adaptat desigur la structura actuală: „trebuie să ne mai și distrăm pentru că altfel nu ne mai distrăm“.
Enjoy!

Dragoș PopFormatul de show, tip stand-up comedy, se bazează pe reflecţiile, speculaţiile, intuiţiile, temerile, coşmarurile şi năuceala fiecărui interpret, filtrate prin umor şi inteligenţă.

Stand-up Comedy este o forma spectaculară relativ nouă în România, dar cu priză din ce în ce mai mare la public. Rolul unor spectacole de Stand-up Comedy e cel puțin dublu, în primul rând educativ pentru că funcționează ca o oglindă în fața societății, dar, în același timp, și unul de amuzament, bună dispoziție, umor, ingredient necesar în procesul de analiză, cunoaștere și comunicare socială.

„Castigat ridendo mores” – râzând îndreptam moravurile. (Jean de Santeul)

Practic showul este o poveste despre mine, despre tine, despre el şi, mai ales, despre ea, COMEDIA.


15.11.2011
AS IF (WE WOULD BE)


As if (we would be)

Data: Marți, 15 noiembrie
Ora: 20:00

Companie: MOUVOIR/Stephanie Thiersch
Creația și interpretarea: Viviana Escalé, Inés Hernandez, Mu-Yi Kuo, I-Fen Lin, Victor Launay, Nicolas Robillard, Valenti Rocamora i Tora
În discuție: Anselm Franke
Concept/Dramaturgie: Angela Melitopoulos, Stephanie Thiersch
Coreografie și regie: Stephanie Thiersch
Video: Angela Melitopoulos
Adaptare video după´Sala de la Tele´: Meggie Schneider
Co-coregrafie: Alexandra Naudet
Consultant: Gerald Siegmund
Asistent: Angela Harter
Sunet/Compoziție: Vitor Joaquim, Joseph Suchy
Mixaj muzical: Lyoudmila Milanova
Costume: Sabine Schneider
Scenografie: Stephanie Thiersch, Angela Melitopoulos, Angela Anderson, Niko Moddenborg
Director tehnic/ Regia de lumini: Niko Moddenborg
Management: Felix Wittek
Organizare: Ines Disselbrede
PR/Marketing: Jessica Otten
Grafic Design: Jörg Waschat
Fotografie: Tom Trambow