Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Cu ocazia premierei spectacolului cu acelaşi nume, de pe data de 3 octombrie 2009, a fost publicată, pentru prima dată în limba română, piesa NOAPTEA WALPURGIEI sau PAŞII COMANDORULUI de Venedikt Erofeev, traducerea Maşa Dinescu.  Peste 3.000 de vizitatori au participat la Ziua Porţilor Deschise - un eveniment dedicat tuturor clujenilor, atît actualilor cît şi potenţialilor spectatori ai teatrului. Dorindu-se a deveni o traditie a oraşului, evenimentul se află la a doua ediţie. 


4 - 7 decembrie 2008
ZILELE SARAH KANE


Cu participarea unor invitati de marcă din ţară şi străinătate, în cadrul Zilelor SARAH KANE au fost prezentate o serie de spectacole realizate după textele autoarei britanice (dintre care două în premieră) şi au fost organizate o masă rotundă şi o conferinţă publică.

 Aflată la prima ediţie, Ziua porţilor deschise a fost unul dintre evenimentele de cel mai mare succes ale Teatrului Naţional din Cluj. Peste 1.500 de oameni au vizitat teatrul, participînd la diversele activităţi care au fost organizate cu această ocazie.