Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Teatrul Naţional Cluj-Napoca a organizat sâmbătă, 14 decembrie, între orele 19:00 – 01:00, cea de-a doua ediţie a Nopţii Porţilor Deschise. Acest eveniment este dedicat comunităţii clujene şi nu numai, iar intrarea a fost liberă.
 
Noaptea Porţilor Deschise a oferit publicului spectacole, concerte, recitaluri, un workshop de machiaj teatral cu actriţa Melania Ursu, o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu actori ai Teatrului Naţional (Miriam Cuibus, Elena Ivanca, Ionuţ Caras şi Cristian Grosu) precum şi o expoziţie cu lucrări ale studenţilor şi absolvenţilor Universităţii de Artă şi Design din Cluj. Pe întreaga durată a evenimentului, alături de noi au fost cafeneaua Doamna T, caricaturişti care au realizat caricaturi la cerere, Libraria Humanitas şi Librăria Teatrului Naţional Cluj-Napoca.Teatrul Regina Maria din Oradea prezintă, în cadrul unui turneu naţional, la Teatrul Național din Cluj-Napoca, în data de 16 aprilie a.c., spectacolul SCRIPCARUL PE ACOPERIŞ de Sholom Aleichem, în regia artistică a lui Korcsmaros Gyorgy.
Adaptare după povestirea lui Shalom Alehem – Fiicele lui Tevye, SCRIPCARUL PE ACOPERIŞ este unul din musicalurile cele mai de succes din toate timpurile. Prima adaptare scenică, la Imperial Theater de pe Broadway, a avut premiera în 1964 şi a cunoscut de-a lungul anilor peste 3.200 de reprezentaţii. Adaptarea cinematografică din 1971 a fost şi ea încununată de un mare succes de public şi de critică.Teatrul Naţional Cluj-Napoca a organizat cea de-a cincea ediție a ZILEI PORŢILOR DESCHISE, pe data de 27 martie 2013, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului. Evenimentul s-a desfășurat între orele 11:00 şi 18:00, timp în care spectatorii au putut participa la vizite în culisele teatrului, ghidate de actori, recitaluri de muzică clasică susținute de Iulia Merca și Mira Gavriș, Alexandru Negriuc și  Cvartetul Finessi, vizionări de scurtmetraje cu actori ai teatrului în distribuție, vizionarea înregistrării spectacolului MEMO, în regia Monei Marian.

Copiii au asistat laspectacol interactiv Poveşti de adormit copii prezentat de Teatrul Lupeto, și s-au putut amuza cu face painting și baloane modelabile. Pe durata întregului eveniment, vizitatorii teatrului au putut viziona o selecție de fotografii din spectacolele curente ale teatrului precum și afișe din arhivă și un colaj din spectacole realizate de Mona Marian. De asemenea, spectatorii s-au putut bucura de delicatesele oferite de Cafeneaua Doamna T și au avut ocazia de a achiziționa cărți de la librăria teatrului și Librăria Bookstory, toate prezente în clădirea Teatrului Național din Cluj.


31.03.2013
ÎN NATURĂ


Stand-up comedy cu Dragoș Pop.