Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Teatrul Național Cluj-Napoca a organizat și în acest an, de Ziua Mondială a Teatrului, Ziua Porților Deschise, eveniment aflat acum la cea de-a IX-a ediție. Evenimentul a avut loc marți, 27 martie 2018, între orele 11:00 - 19:00, în sălile și foaierele teatrului, și a inclus atât activități dedicate copiilor, cât și pentru adolescenți și adulți. Intrarea a fost liberă, în limita locurilor disponibile.


16.03.2018
STEPS


Concept şi ImproChoreography: Adrian Strâmtu
Scenografie: Zsofi Gabor
Light designer: Victor Lup
Cu: Adrian Strâmtu
Invitaţi speciali: Contrabas - Alexandru Mânzat, Chitară electrică - Eusebiu Jecan, Percuţie - Călin Lup

Este un spectacol care are la bază ideea performativităţii şi a perseverenţei în ceea ce priveşte pasiunea fată de o anumită formă de artă în care artistul crede. STepS/Spectacol concert aduce în premieră natională într-o manieră profesionistă Tap dance-ul ca element principal într-un Show Teatral. Stand-up comedy cu Dragoș Pop


15.02.2018
CANCION A LA VIDA


CANCION A LA VIDA, concert de muzică argentiniană cu Silvia Funes

Producator: MARIO DANCE ATELIER 
Cancion a la vida este propunerea muzicala a interpretei argentiniene Silvia Funes, un proiect în care se combină sunetul chitarelor, basul și percuția, pentru a mulțumi și a onora cântecul, muzica și poezia artistilor. Un spectacol plin de emoții care evocă vocea și cariera cântărețelor Cesaria Evora (Capo Verde), Mercedes Sosa (Argentina), Omara Portuondo (Cuba).

Cu:
Silvia Funes - voce
Raul Funes - chitara
Daniel Muller - chitara
Georg Tausch - percutie
Dragan Trajkovski - contrabas