Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Dragi spectatori,
 
Nu am plecat nicăieri. Suntem aici și căutăm mereu modalități de a ne întâlni cu voi.
 
Exercițiul de imaginație pe care vi-l propunem de data asta este să ne amintim împreună momentele minunate pe care le-am împărtășit. Apoi, plecând de la ele, să ne imaginăm un viitor în care îmbrățișările sunt din nou la modă.
 
Ca început al acestui exercițiu, vă invităm să ne fiți alături pe siteul nostru și pe pagina de facebook, sâmbătă, 14 noiembrie 2020 între orele 11:00 - 18:00, pentru o zi în care ne vom „deschide“ simbolic porțile spre un viitor așa cum ni-l dorim: ÎMPREUNĂ.
 
Așadar, simbolic exteriorizat, vă invităm la ZIUA PORȚILOR DESCHISE.
 
Am pregătit pentru voi surprize care vor ține loc de îmbrățișări pentru spectatori de toate vârstele.
 
Avem foarte multe motive de a ne dori să ne revedem. La această Zi a Porților Deschise vom fi cu gândul, prin intermediul tehnologiei, în același loc: la Teatrul Național.
 
Vă așteptăm pe fiecare cu cel mai mare drag!
 
Echipa TNClujZIUA PORȚILOR DESCHISE revine și în acest an, tot pe 27 martie, când sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului! 

Vă promitem numeroase momente speciale, care se vor desfășura în diverse spații ale Teatrului, de la ora 10:00 până la ora 20:00.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Revenim curând cu detalii!Peste 3.000 de spectatori au participat sâmbătă, 7 decembrie 2019, la ediția specială a evenimentului nostru anual, Noaptea Porților Deschise, eveniment care a încheiat săptămâna aniversară dedicată împlinirii a 100 de ani de existență de teatru în limba română pe scena Teatrului Național Cluj-Napoca.

           

Noaptea porților deschise a debutat, pe scena mare a teatrului, cu atelierul de tango și swing susținut de Dina Pop, moment urmat de o întâlnire cu Tudor Giurgiu, fondatorul și președintele TIFF - Transilvania Film Festival. Cu ocazia aniversării centenarului Teatrului Național, clujeanul Tudor Giurgiu a vorbit Despre teatru și film, despre primele sale întâlniri cu teatrul și despre rolul pe care le-au jucat aceste experiențe în cariera cinematografică pe care a urmat-o. A urmat proiecția filmului Cabina de film, un proiect ajuns acum la a cincea ediție, prin care îi invităm pe spectatorii noștri să urmărească proiecția unui film realizat tot cu spectatori! Cei care au intrat în cabina de film instalată în cadrul evenimentul Ziua Porților Deschise din 27 martie 2019 au răspuns la o serie de întrebări, au fost filmați, iar filmul rezultat a putut fi vizionat la Noaptea Porților Deschise. 


19.12.2019
MARIO SHOW