Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

03.05.2011
20 DE ANI DE STUDII NORVEGIENE

 

Ambasada Regală a Norvegiei la Bucureşti, împreună cu Universitatea Babeş-Bolyai, aniversează 20 de ani de existenţă ai Lectoratului de limbă şi literatură Norvegiană, unul dintre cele mai importante centre din lume pentru promovarea culturii norvegiene în rândul studenţilor.
În cadrul manifestărilor prilejuite de acest eveniment, Teatrul Național din Cluj va găzdui marţi, 3 mai 2011, începând cu ora 19:00, spectacolul ELLING, dramatizare de Axel Hellstenius în colaborare cu Petter Naess, după romanul Fraţi de sânge de Ingvar Ambjornsen, produs de Teatrul de Comedie. Distribuţia: Marius Florea Vizante, Sandu Pop, Mihaela Măcelaru, Şerban Georgevici. Regia: Vlad Massaci.
După un stagiu de doi ani petrecut într-un centru de tratament, Elling şi Kjell Bjarne primesc permisiunea de a se muta într-un apartament din Oslo, cu condiţia să aibă grijă de propriile persoane. Aventurile prin care trec cei doi prieteni, relaţiile pe care le stabilesc, situaţiile cu care se confruntă la tot pasul, îi forţează pe cei doi tineri să se maturizeze şi să se aventureze în viaţă.
Intrarea este liberă.