Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

12.10.2018
MIRACOLUL DE LA CLUJ

 

Producător: Reactor de creație și experiment, Cluj-Napoca
 

Plasând totul în sfera posibilului și a miracolului, spectacolul aduce în scenă povestea jocului Caritas și a fenomenului care a luat amploare în jurul acestuia în anii '90. Treptat e dezvăluită dimensiunea politică și socială care a stat în spatele acestui circuit, fără de care nu ar fi putut ajunge la asemenea proporții.
 

„Miracolul de la Cluj" este un spectacol de teatru documentar, care oferă o imagine de ansamblu a contexului social și politic din România care a favorizat răspândirea jocurilor de tip piramidal. Spectacolul face parte din proiectul „Exerciții de democrație. Investigarea istoriei recente", un proiect cultural implementat de Reactor de creație și experiment. 

 Reprezentația va avea loc în cadrul Întâlnirilor Internaționale de la Cluj, la sediul Reactor, pe data de 12 octombrie 2018, ora 16:00. 

 


Distribuția / Cast:

 

Oana Mardare

Lucia Mărneanu

Denisse Moise

Doru Taloş 

 

Regia: David Schwartz 

Dramaturgia: Petro Ionescu 

Muzica live: Krisztina Sipos 
Scenografia: Anda Pop 
Ilustrații: Lucia Mărneanu 
Video: Daniel Răduțu


Data premierei: 28 septembrie 2017Această reprezentație este inclusă în programul „100 de ani de România. Istorii secundare“, program cultural derulat de Reactor de creație și experiment și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și de UNITER - Uniunea Teatrală din România. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. Biletele pentru această reprezentație pot fi procurate de aici

14+
90 min.