Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

Postat pe 06.09.2016
3 turnee în debutul stagiunii 2016/2017 a Teatrului Național Cluj-Napoca
 

Spectacolele Teatrului Național Cluj-Napoca în turneu la New York, Chișinău și Oradea în perioada 8 septembrie – 1 octombrie 2016.
 

Joi, 8 septembrie, spectacolul Tzara arde și DaDa se piaptănă (Fantoma de la Elsinore) de Ion Pop, Ștefana și Ioan Pop-Curșeu, va fi prezentat la New York la „The Riverside Church Theatre“, în cadrul proiectului „Un secol de dadaism — literatură, teatru şi arte vizuale, la New York“.  Intrarea la spectacol este gratuită.  În urma reprezentaţiei,  în data de 9 septembrie, la Institutul Harriman va avea loc o discuție cu realizatorii spectacolului. Evenimentul marchează Centenarul DaDa. Acest turneu este organizat în parteneriat cu Universitatea Columbia, Institutul Cultural Român din New York, Facultatea de Teatru și Televiziunea a Universității Babeș-Bolyai și Asociația Persona. 
 

În perioada 12-14 septembrie, spectacolul Call it art!, concept de Alexa Băcanu și Leta Popescu, regia: Leta Popescu, va participa la cea de-a doua ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale de la Chișinău. Spectacolul va avea loc marți, 13 septembrie, de la ora 17:00, la Sala Studio a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău. Scopul acestui festival este de a consolida legăturile cultural-identitare între artiștii și publicurile celor două țări românești.
 

 

Spectacolul Agamemnon de Rodrigo García, regia Andrei Măjeri, a fost selecționat și va fi prezentat la Oradea în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Scurt, în secțiunea Concurs, duminică, 1 octombrie, de la ora 17:00 la Sala Arcadia.   
 

Vă așteptăm cu drag la teatru!