Colaborări

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

02.11.2015
Pentru valorile profund umane
 

Începând cu anul acesta, Întâlnirile Internaționale de la Cluj au un nou partener tradițional gata de călătorii teatrale de lungă durată. Este vorba despre agenția de turism WENS Travel și de directoarea acesteia, doamna Mihaela Călușer.

Este deja cunoscută în rândurile clujenilor implicarea doamnei Mihaela Călușer, membră a Asociației Femeilor de Afaceri Cluj, în proiecte mereu inovatoare din punct de vedere uman și social, cu o atenție deosebită pentru nevoile celor din jur, pentru ideile creative și rezultatele de înaltă calitate, precum și interesul constant manifestat pentru creșterea performanței educaționale prin prezența foarte activă a Wens Travel în mediul cultural teatral, muzical și cinematografic.


În toamna aceasta, pe lângă faptul că Wens Travel s-a asociat prestigioasei noastre instituții de cultură, pentru a susține, împreună, dialogul artistic și social, educația prin schimburi interculturale și încurajarea performanței intelectuale a tinerilor clujeni, doamna Mihael Călușer a dat dovadă de o profundă implicare în favoarea valorilor umane, organizând împreună cu Asociația Open your Heart, la Cluj, evenimentul Atipic Beauty 2015.

Am putut asista așadar în 27 octombrie, la centrul de cultură urbană Casino Parc la o defilare de modă cu totul specială și extrem de emoționantă, în cadrul căreia tinere femei în scaun cu rotile au prezentat creații vestimentare oferite de designeri români pentru încurajarea integrării reale a persoanelor cu dizabilități în societatea românească. Momente cu adevărat ieșite din comun, în care frumusețea a fost pusă în lumină alături de problemele cu care se confruntă acești oameni plini de viață, care-și doresc o existență normală într-o societate solidară, deschisă și generoasă. Nu putem decât să felicităm organizatorii, și să încurajăm aceste inițiative, alăturându-ne acestui demers social, artistic și profund uman.