Colaborări

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

10.10.2015
Despre Festivaluri de Teatru la Liberty Technology Park
 

În a cincea zi (sâmbătă, 10 octombrie, ora 11:00) a festivalului nostru ÎNTÂLNIRILE INTERNAȚIONALE DE LA CLUJ, cu tema Europa Noastră, a avut loc un eveniment special găzduit la sediul sponsorului de încredere al Teatrului Național Cluj-Napoca: Liberty Technology Park Cluj. Este vorba despre masa rotundă consacrată temei Festivaluri de teatru în actualul context internațional. Discuția, extrem de interesantă și profesionistă, a fost moderată de Roberto Bacci, directorul artistic al Teatro Nazionale della Toscana, iar lui i s-au alăturat unii dintre cei mai importanți directori de festivaluri internaționale din Portugalia, Turcia, Serbia, Spania, Germania și, bineînțeles România.


Am gândit această masă rotundă ca un context prielnic întâlnirii directe între artiștii și creatorii de festivaluri pe de o parte, și acel segment esențial al lumii de afaceri care sprijină cultura și vine în întâmpinarea problemelor delicate cu care se confruntă aceasta. Au fost invitați să ia cuvântul toti partenerii și sponsorii actuali ai Teatrului Național Cluj-Napoca, precum și alte personalități și echipe doritoare să se alăture demersurilor noastre de mobilizare intelectuală și creativă a cetățenilor prin Teatru.

Mulțumim doamnelor Nina Moldovan și Angela Potra pentru primire și sperăm ca în urma acestui dialog să creștem potențialul colaborărilor noastre, să creăm o platformă pentru proiecte inovatoare comune și să găsim noi surse de promovare locală, națională și internațională a valorilor umane și culturale în care credem.