Colaborări

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

19.09.2015
O premieră cu doi părinți la Studioul „Art Club“
 

Pentru începutul stagiunii 2015-2016, marele iubitor de teatru și prietenul nostru Feri Kóos a dat o nouă dovadă că pentru el încrederea în artiștii scenei naționale este nezdruncinată, contribuind la realizarea unei piese pus în scenă de un tânăr regizor. 

După ce anul trecut a creat condițiile optime unui experiment teatral de excepție în propria sa reședință, Demoni de Lars Noren în regia lui Răzvan Mureșan, reunind actori ai Teatrului Național Cluj-Napoca și ai Teatrului Maghiar de Stat, iată că în toamna aceasta, devine al doilea părinte al spectacolului Richard al III-lea se interzice, de Matei Vișniec, sprijinind o mare parte a producției de la Studioul „ArtClub“.


Prezent la premiera din 18 septembrie, domnul Kóos și-a exprimat apecierea față de munca actorilor și a regizorului :

 

„Îl apreciez la fel de mult pe Răzvan, care confirmă calitatea muncii scenice de până acum. Dar mai ales Radu și Matei s-au dovedit a fi extraordinari. Piesa a dat posibilitatea acestor actori să creeze roluri adevărate, în mai multe dimensiuni, personaje non lineare. Pe Radu l-am văzut mai mult în roluri în care actorii erau o masă pe scenă, dar aici e altceva, are un rol individualizat ; la Răzvan aceste roluri sunt adevărate și ele sunt pentru oameni adevărați.“

 

O colaborare care ne face onoare și ne aduce o mare bucurie împărtășită de acum înainte cu spectatorii noștri fideli.