Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

Postat pe 07.05.2015
Reprezentaţie suplimentară la sediu cu spectacolul AMALIA RESPIRĂ ADÂNC de Alina Nelega, în cadrul Festivalului Comediei Românești

 

Spectacolul AMALIA RESPIRĂ ADÂNC de Alina Nelega, regia Tudor Lucanu, one woman show cu Anca Hanu, a fost selecţionat în cadrul festivalului-concurs festCo 2015 - Festivalul Comediei Românești. Spectacolul va fi prezentat la sediu. În acest sens, Teatrul Național Cluj-Napoca suplimentează programul de spectacole al lunii MAI 2015 cu o reprezentație a acestui spectacol, care va avea loc luni, 11 mai de la ora 19:00 în Studio „Euphorion".


Cu acestă ocazie, vor fi prezenți la Cluj-Napoca membrii juriului din acest an ai Festivalului Comediei Românești: Sanda Manu - regizor (președintele juriului), Adrian Titieni - actor și rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ București; Coca Bloos - actriță; Monica Andronescu - critic de teatru; Nina Brumușilă - scenograf. 

Festivalul Comediei Româneşti - festCO a fost înfiinţat în 2003 la iniţiativa directorului Teatrului de Comedie, actorul George Mihăiţă. festCO are ca scop promovarea dramaturgiei româneşti şi a celor mai bune spectacole ce au la bază texte de comedie românească. Cele 10 ediţii desfăşurate până acum au reunit trupe de teatru din ţară şi din străinătate, atât teatre de stat cât şi companii independente. Începând cu anul 2006, festivalul a devenit competitiv, fiind acordate premii celor mai bune spectacole şi celor mai buni artişti la finalul fiecărei ediţii în cadrul Galei Comediei Româneşti. (sursa: festco.ro)

Biletele pentru această reprezentație suplimentară au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală din P-ța Ștefan cel Mare nr. 14, precum și online de pe platforma www.biletmaster.ro.