News

 Poster gallery

Photo gallery

Video gallery


Teatrul Naţional Cluj-Napoca anunţă premiera spectacolului UBU ÎN CONCERT după Alfred Jarry și Gábor Tompa, traducere de Romulus Vulpescu, care va avea loc în Sala mare, sâmbătă, 22 februarie 2020, de la ora 19:00. 
 

UBU ÎN CONCERT

după Alfred Jarry și Gábor Tompa

 

spectacol-concert de Ada Milea

regia: Gábor Tompa

cântece de Ada Milea și Anca Hanu

scenografia: Carmencita Brojboiu, Alexandra Constantin

mișcare scenică: Andrea Gavriliu

maestru de lumini: Jenel Moldovan

 

Distribuția:

Dl Ubu - Adrian Cucu

Dna Ubu - Anca Hanu

Cântăreața - Sânziana Tarța

Ofițerul - Radu Dogaru

Cetățenii - Miron Maxim (Fratele Trombon), Cătălin Herlo (Fratele Beton), Cristian Rigman (Fratele Cajon), Mihnea Blidariu (Fratele Kaki), Dan Chiorean (Fratele Căpățână)

Franțuzoaicele - Adriana Băilescu, Elena Ivanca, Irina Wintze, Angelica Nicoară

Englezul - Cornel Răileanu

Marchizul de Sade - Ioan Negrea


01.23.2020
Reprezentația cu spectacolul ŠVEJK ÎN CONCERT de astăzi, 23 ianuarie 2020, se suspendă

Dragi spectatori,
 

Ne pare rău să vă anunțăm că, din motive medicale, spectacolul din această seară - ŠVEJK ÎN CONCERT - se suspendă. Acesta este reprogramat pentru data de 19 martie 2020.
 

Biletele achiziționate pentru spectacolul de astăzi rămân valabile pentru reprezentația din data de 19 martie 2020.

Cei care doresc să își schimbe biletul pentru un alt spectacol sau să îl returneze, pot face asta online sau la Agenția de bilete, în funcție de modul în care acesta a fost achiziționat.
 

Mulțumim pentru înțelegere.Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural“ în grad de Comandor, categoria D -„Arta spectacolului, Teatrului Naţional Cluj-Napoca, în cadrul ceremoniei de decernare a decorațiilor, care a avut loc ieri, 15 ianuarie 2020, în Sala Unirii de la Palatul Cotroceni. Decorația a fost primită de către directorul artistic Ștefana Pop-Curșeu.

 

Decorația a fost acordată „în semn de apreciere pentru contribuția importantă avută la dezvoltarea identității şi diversității culturale a țării noastre, pentru dăruirea cu care s-a ilustrat în viața culturală, prin promovarea unei educații artistice de calitate în rândul tinerelor generații, dovedind excelența la nivel național şi international".

 

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a Teatrului Naţional Cluj-Napoca în data de 27 martie 2019, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului.După reprezentația din 18 decembrie 2019 a spectacolului Porno, de András Visky, în regia lui Răzvan Mureșan, grupul de 19 studenți de la Facultatea de Filologie a Universității „Babeș-Bolyai“, specializarea Literatură Comparată, însoțiți de dna. Prof. Ruxanadra Cesereanu, au hotărât să-și noteze puternicele impresii produse de participarea la acest spectacol. Maria Bucșea, Augusta Șolomon, Adelina Traicu, Mihaela Sasca, Maria Chirilă, Andrada Chichișan, Ana Matiș, Mădălina Udrescu, Iulia-Andreea Cartaleanu, Anastasia Antanas, Bianca Cîmpan, Miriana Ciobanu, Giulia Anton, Simona Mutu, Florina Borza, Alexandra-Mălina Lipară, Mihaela Ceban, Andraș-Florin Răducanu și Ioachim Bojan ne-au trimis gândurile lor, sincere și tulburătoare, pe care le împărtășim cu dumneavoastră, acum la început de an, mulțumindu-le pentru receptarea lor activă și implicată. Vă invităm să le citiți integral, pe pagina dedicată spectacolului.