News

 Poster gallery

Photo gallery

Video gallery

11.19.2021
ÎNTÂLNIRILE INTERNAȚIONALE DE LA CLUJ - ediție aniversară


Teatrul Național Cluj-Napoca vă invită la aniversarea evenimentului său anual, ÎNTÂLNIRILE INTERNAȚIONALE DE LA CLUJ, care se va desfășura în perioada 26-28 noiembrie 2021.

 

Aflată la a zecea ediție, ÎNTÂLNIREA din acest an va fi una online, datorită contextului pandemic. Astfel, vă invităm să vizionați înregistrările a șapte spectacole ale teatrului nostru, CHIRIȚA ÎN CARANTINĂ, DEMONII.SPOVEDANIA LUI STAVROGHIN, CARTOFORII, ȘASE PERSONAJE ÎN CĂUTAREA UNUI AUTOR, ÎN OGLINDĂ, UBU ÎN CONCERT și SINGUR PRINTRE MÂRLANI, primele cinci dintre acestea fiind spectacole realizate chiar în perioada pandemiei.

 

Toate spectacolele beneficiază de subtitrări în limba engleză, astfel încât ele pot fi vizionate și de către cei care nu sunt vorbitori de limba română.

 

Accesul la aceste spectacole va fi posibil prin intermediul platformei www.entertix.ro. În perioada evenimentului, 26-28 noiembrie, veți putea avea acces la spectacole fie prin achiziționarea unui abonament, care vă va permite să vizionați o singură data toate spectacolele incluse în program, sau prin achiziționarea de bilete individuale, pentru spectacolul sau spectacolele pe care doriți să le vedeți. Abonamentele și biletele pot fi achiziționate de pe platforma www.entertix.ro, după cum urmează: abonamentele de aici, iar biletele individuale de aici.

 

De asemenea, de-a lungul celor trei zile ale evenimentului nostru veți putea viziona o serie de conferințe sau mese rotunde, organizate în cadrul edițiilor anterioare ale ÎNTÂLNIRILOR INTERNAȚIONALE DE LA CLUJ, sub egida RETROSPECTIVE. Aceste înregistrări le veți putea viziona pe website-ul și pe pagina de Facebook a Teatrului Național din Cluj-Napoca, iar accesul este liber.

Programul poate fi accesat pe pagina evenimentului, aici

 

Vă așteptăm la ÎNTÂLNIRI!


11.05.2021
Începe Festivalul Național de Teatru, ediția 31


În perioada 6-14 noiembrie 2021, va avea loc cea de-a 31-a ediție a Festivalului Național de Teatru. Ediția din acest an va fi prezentată în format online, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Astfel, în perioada 6-14 noiembrie 2021, Festivalul Național de Teatru difuzează gratuit, pe www.fnt.ro, spectacole din țară și străinătate, instalații vizuale, conferințe, prezentări de carte, secțiuni speciale.

Spectacolul-concert Chiritza în carantină după Matei Millo, regia Ada Milea și Andrea Gavriliu al Teatrul Național din Cluj-Napoca poate fi vizionat  în data de 14 noiembrie, de la ora 17:00.

Programul FNT poate fi descărcat de aici: Program 6 nov - Ediția 2021


10.29.2021
Modificări în programul de spectacole al lunilor octombrie și noiembrie

Dragi spectatori,

Vă anunțăm că, în urma îmbolnăvirii unui actor din trupa noastră, programul de spectacole al lunilor octombrie și noiembrie se modifică:

 

29 octombrie 2021

IL NULLAFACENTE. ALEG SĂ NU FAC NIMIC - reprogramat pentru 17 noiembrie

 

30 octombrie 2021

SÂNZIANA ȘI PEPELEA - reprogramat pentru 20 noiembrie

 

2 noiembrie 2021

TREI SURORI - reprogramat pentru 16 noiembrie

 

3 noiembrie 2021

AMALIA RESPIRĂ ADÂNC - reprogramat pentru 19 noiembrie

 

7 noiembrie 2021

CHIRITZA ÎN CONCERT - se suspendă

 

Biletele achiziționate pentru spectacolele reprogramate rămân valabile pentru noua dată stabilită.

 

Dacă optați pentru returnarea biletelor, aceasta se face la cerere, până cel târziu la data și ora programării iniţiale a spectacolului.

Returnarea biletelor se face astfel:

➡biletele achiziţionate online se returnează trimițând un e-mail la adresa: office@bilete.ro, până cel târziu la data și ora programării iniţiale a spectacolului

➡biletele achiziționate din Agenţia de bilete se returnează în Agenţie, până cel târziu la data și ora programării iniţiale a spectacolului.

 

*Pentru spectacolul IL NULLAFACENTE. ALEG SĂ NU FAC NIMIC biletele pot fi returnate până la data de 30 octombrie.

 

Agenția de bilete a Teatrului Național funcționează pe laterala vestică a clădirii teatrului după următorul program:

 

OCTOMBRIE

Marți - Duminică 11:00 - 14:00 și 15:00 - 17:00.

În zilele în care sunt programate spectacole, agenția este deschisă până la ora 18:45.

 

Din luna NOIEMBRIE, Agenția de bilete va fi deschisă după următorul program:

Marți - Vineri: 15:00 - 17:00,

Sâmbătă - Luni: închis.

În zilele în care sunt programate spectacole, agenția este deschisă între orele 15:00 - 19:00, inclusiv sâmbătă și duminică.Vă mulțumim pentru înțelegere!


10.25.2021
Modificarea orei de începere a unor spectacole

Dragi spectatori,

 

În urma noilor prevederi legislative care impun instituției noastre încheierea activității cu publicul la ora 21:00, se modifică ora de începere a următoarelor spectacole:

 

SÂNZIANA ȘI PEPELEA - 30 octombrie

TREI SURORI - 2 noiembrie

 

Cele două spectacole vor începe la ora 18:00, și nu la ora 19:00 specificată în programarea inițială.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag la spectacol!