News

 Poster gallery

Photo gallery

Video gallery

11.23.2022
Spectacol suspendat

Stimați spectatori,

Spectacolul DESPRE SENZAȚIA DE ELASTICITATE CÂND PĂȘIM PESTE CADAVRE de Matei Vișniec, în regia lui Răzvan Mureșan, programat pentru data de 21 decembrie 2022, ora 19:00, în Studioul Euphorion al Teatrului Național se suspendă, din motive medicale.

Cei care au achiziționat bilete pentru acest spectacol pot recupera contravaloarea acestora, în funcție de modul de achiziție, astfel:

➡️ În cazul achiziționării biletelor din Agenția Teatrală, biletele pot fi returnate în agenție până la data de 21 decembrie 2022;

➡️ În cazul achiziționării biletelor online, acestea pot fi returnate trimițând solicitarea alături de emailul de confirmare a achiziției la adresa office@bilete.ro, până la data de 21 decembrie 2022, însoțite de numărul contului bancar în care doriți să fie virată contravaloarea biletelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!


11.14.2022
CHIRITZA ÎN CONCERT pleacă în turneu în trei orașe din țară


Între 19 și 23 noiembrie, spectacolul Adei Milea, CHIRITZA ÎN CONCERT, după Vasile Alecsandri și Matei Millo, se va juca pe scenele teatrelor din Ploiești, Reșița și Arad, parcurgând în total 1809 de kilometri în 5 zile intense de festivaluri.

În 19 noiembrie, de la ora 18:00, spectacolul se va juca pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, în cadrul celei de-a XII-a ediții a
Festivalului Internațional de Teatru „Toma Caragiu.

În 21 noiembrie, de la ora 19:00, la Teatrul de Vest din Reșița, spectacolul se joacă în Festivalul Internațional de Teatru
„New Wave Theater Festival”, ediția a II-a.

În 23 noiembrie, ora 19:30, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, CHIRITZA ÎN CONCERT va face parte din programul
Festivalului Internațional de Teatru Clasic, ediția a XXVI-a.Spectacolul Teatrului Național din Cluj-Napoca, „Nu mai ține linia ocupată” de Alexandra Felseghi, regia Adina Lazăr, va fi prezentat mâine, 8 noiembrie, de la ora 21:00, în Sala Majestic a Teatrului Odeon, în cadrul celei de a 32-a ediții a Festivalului Național de Teatru.

Conceptul festivalului, Granițe fragile. Istorii fluide, a ghidat curatorii festivalului în structurarea unui program care urmărește abordări și tendințe estetice relevante în teatrul românesc de azi.

Mai multe detalii și programul aici: Ediția 2022 – Festivalul Național de Teatru


10.31.2022
Spectacol suspendat

Stimați spectatori,

Spectacolul SĂRUTĂ-MĂ de Vlad Zografi, programat pentru data de 2 noiembrie 2022, ora 19:00, în Studioul Euphorion al Teatrului Național se suspendă, din motive medicale.
Cei care au achiziționat bilete pentru acest spectacol pot recupera contravaloarea acestora, în funcție de modul de achiziție, astfel:
➡️ În cazul achiziționării biletelor din Agenția Teatrală, biletele pot fi returnate în agenție până la data de 10 noiembrie 2022;
➡️ În cazul achiziționării biletelor online, acestea pot fi returnate trimițând solicitarea alături de emailul de confirmare a achiziției la adresa office@bilete.ro, până la data de 10 noiembrie 2022, însoțite de numărul contului bancar în care doriți să fie virată contravaloarea biletelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!