OGLINDA NEAGRĂ

după nuvelele Roaba și Suflul de Luigi Pirandello / regia: Roberto Bacci

VI
08
DECEMBRIE
19:00
STUDIO „EUPHORION“

NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE - A XI-A EDIȚIE

a XI-a ediție

09
DECEMBRIE
18:00

LIBERTATE

un film de Tudor Giurgiu

DU
10
DECEMBRIE
19:00
SALA MARE

KEAN

după Jean-Paul Sartre și William Shakespeare

/ regia: Mihai-Florian Nițu

MA
12
DECEMBRIE
19:00
STUDIO „EUPHORION“

INTERVENȚII PICHARD

adaptare de Mihai-Florian Nițu după Pauline Daumale / Mihai-Florian Nițu

MI
13
DECEMBRIE
19:00
STUDIO EUPHORION

CHIRITZA ÎN CONCERT

după Vasile Alecsandri și Matei Millo / spectacol concert de: Ada Milea

JO
14
DECEMBRIE
19:00
SALA MARE

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE revine la Teatrul Național în 9 decembrie, pentru a XI-a ediție!

Începând cu ora 18:00 și până după miezul nopții, vă invităm să dansați tango pe scena mare, să participați la ateliere de teatru de umbre sau de improvizație, să ne luați la întrebări actorii și actrițele și să asistați la concerte și stand-up comedy! Ca în fiecare an, veți avea posibilitatea să descoperiți multe potențiale cadouri la Târgul de Crăciun, unde prietenii noștri vă vor tenta cu bijuterii, plante, dulciuri și tot felul de accesorii. În tot acest timp, puteți savura un suc, un ceai sau un vin fiert la Cafeneau Sisters, poate în timp ce vă bucurați cu prietenii de un joc de societate sau îi lăsați pe cei mici să se distreze creând felicitări de Crăciun.
 

Campania de donații din acest an este Teddy, spiridușul lui Moș Crăciun, realizată în parteneriat cu Organizația Studenților Mediciniști Cluj - o strângere de jucării pentru copiii din spitalele clujene.Dragi spectatori,


Vă informăm că Agenția de Bilete a Teatrului va fi închisă în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie.

În aceste zile, biletele la spectacole vor putea fi achiziționate exclusiv online, prin intermediul platformei 
www.bilete.ro, respectiv www.eventbook.ro pentru proiecția filmului LIBERTATE.

Începând cu data de 2 decembrie, Agenția de Bilete va funcționa conform programului obișnuit.În data de 10 decembrie, de la ora 19:00, va avea loc în Sala mare a Teatrului Național o proiecție specială a filmului LIBERTATE, urmată de un dialog despre Revoluția Română la care vor participa istoricul Mădălin Hodor, Răzvan Rotta (care a surprins pe 21 decembrie 1989 mai multe fotografii-document în Cluj-Napoca), regizorul Tudor Giurgiu și doi dintre actorii Teatrului Național din Cluj-Napoca care joacă în film: Ionuț Caras și Cătălin Herlo. Dialogul va fi moderat de jurnalistul Mihnea Măruță.

În cadrul evenimentului va fi proiectat în premieră și scurtmetrajul Pânză de păianjen, dedicat actorului Călin Nemeș, erou al Revoluției din 1989, regizat de cineastul amator clujean Valentin Grancea. Filmul conține imagini nedifuzate până acum ale Revoluției din Cluj-Napoca, precum și cadre din Golaniada din 1990, în care apar personalități precum Ana Blandiana, Augustin Buzura și Ion Mureșan.Citește și: