Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Următoarea premieră a Teatrului Naţional din Cluj, UN CUPLU CIUDAT de Neil Simon, traducerea: Antoaneta Ralian, va avea loc duminică, 27 februarie 2011, cu începere de la ora 19:00. Spectacolul este regizat de Cristian Hadji-Culea. Scenografia este semnată de Valentin Codoiu.

 

Distribuţia: Olive - Miriam Cuibus; Florence - Irina Wintze; Sylvie - Elena Ivanca; Mickey - Patricia Boaru; Renée - Eva Crişan; Vera - Ileana Negru; Manolo - Dan Chiorean; Jesus - Ruslan Bârlea.


20.02.2011
Teatrul Naţional Cluj, distins cu medalia „Emblemă a Clujului“


În cadrul celei de-a XVI-a ediţii a Balului Operei, care a avut loc sîmbătă, 19 februarie 2011, Teatrul Naţional din Cluj a fost distins cu medalia „Emblemă a Clujului“.

Dl. Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, i-a înmînat medalia directorului general al Teatrului Naţional, dl. Mihai Măniuţiu.Teatrul Naţional din Cluj vă invită la un concurs de proiecte pentru modernizarea sălii Studio „Euphorion“. Invităm arhitecţi şi designeri de interior, profesionişti şi studenţi,  să ne propună formule novatoare de modernizare a sălii. Punem la dispoziţia celor dornici documentaţia necesară precum şi posibilitatea de a vizita spaţiul.


27.01.2011
Spectacolele Teatrului Naţional nu suferă modificări de programare în perioada lucrărilor la centrala termică

Stimaţi spectatori,

 

În perioada 24 ianuarie - 14 februarie 2011, în clădirea Teatrului Naţional au loc lucrări de reamplasare a centralei termice. Astfel, pentru această perioadă, Teatrul nu a programat spectacole la Sala mare.


Teatrul Naţional nu a oprit, însă, complet prezentarea de spectacole.

VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ de W. Shakespeare va fi jucat miercuri, 2 februarie 2011, pe scena mare a Teatrului Maghiar de Stat.


De asemenea, Teatrul Naţional prezintă, inclusiv în intervalul 24 ianuarie - 14 februarie 2011, spectacole în Studioul „Euphorion“. Programarea acestor spectacole, aşa cum este prezentată pe site-ul Teatrului şi pe afişele lunare, nu suferă nici o modificare. Menţionăm, de asemenea, că Studioul „Euphorion“ este dotat cu surse alternative de încălzire.

 

Vă aşteptăm, deci, cu drag, la Teatrul Naţional!