Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE din acest an a fost una dintre cele mai frumoase ediții! Vă mulțumim tuturor că ați fost alături de noi! Spectatorii care au participat la ateliere au învățat să facă pași de tango și de step, au aflat și au experimentat secretele clownilor, au pictat globuri și au făcut măști și au desenat ilustrații. Ne-am bucurat, împreună, de filmul CABINA DE FILM, realizat pe baza interviurilor realizate cu spectatori ai ZILEI PORȚILOR DESCHISE din primăvara acestui an (filmul este disponibil aici, începând de astăzi), iar apoi spectatorii au avut ocazia să le adreseze întrebări actorilor teatrului nostru, Adriana Băilescu, Sânziana Tarța, Adrian Cucu, Miron Maxim. MUZICA FILMELOR a umplut atât sala, cât și scena mare a teatrului: aproximativ 40 de tineri instrumentiști au susținut un emoționant și energetic concert simfonic, interpretând coloane sonore ale unor filme celebre, sub bagheta dirijoarei Dalma Kovacs. Muzica a continuat pe scena noastră într-un concert susținut de Ada Milea, care a cântat alături de colegii noștri, actorii Anca Hanu,  Sânziana Tarța, Cristian Rigman și Miron Maxim. Evenimentul s-a terminat cu un spectacol de stand-up comedy susținut de Dragoș Pop. Cafeneaua Doamna T, care ni s-a alăturat și în acest an, a fost gazda lansării romanului de ficțiune Jurnalul primei mele morți de Ioana Duda (Editura Herg Benet, București), carte care a fost prezentată de Dragoș Filioreanu și Iulia Iacob.


07.12.2016
Am pus în vânzare abonamentele pentru anul 2017

Teatrul Național Cluj-Napoca a pus în vânzare abonamentele pentru anul 2017. Concepute pe mai multe categorii, acestea vă oferă posibilitatea de a viziona spectacolele noastre la preţuri atractive.

Astfel, abonamentele JUNIOR, YOUNG şi SENIOR costă 45 de lei şi se adresează exclusiv elevilor, studenţilor şi, respectiv, pensionarilor, care beneficiază de câte şase bilete la teatru, pentru ei şi invitaţii lor, la oricare dintre reprezentaţiile din stagiunea teatrului, cu excepția premierelor. Abonamentele SILVER şi GOLD, în valoare de 80 de lei şi, respectiv, 120 de lei, pot fi achiziţionate de către toate categoriile de spectatori şi asigură locuri preferenţiale în sala de spectacol.

Abonamentul PLATINUM, în valoare de 1.200 de lei, permite accesul a două persoane la un număr nelimitat de spectacole ale teatrului, inclusiv la premiere, şi asigură locurile cele mai bune din sală.

Abonamentele pot fi achiziționate de la Agenția teatrală: P-ța Ștefan cel Mare nr. 14. Abonamentele Silver, Gold sau Platinum se pot achizitiona și online, de pe platforma biletmaster.ro. Mai multe informații despre abonamente găsiți aici.


05.12.2016
Sâmbătă vă așteptăm cu PORȚILE DESCHISE!


Teatrul Național Cluj-Napoca vă așteaptă, ca la fiecare sfârșit de an, la NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE. Ediția din acest an va fi sâmbătă, 10 decembrie, între orele 18:00 și 01:00, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pe lângă numeroasele ateliere pe care le-am pregătit pentru voi, evenimentul va oferi numeroase momente actractive de care vă invităm să ne bucurăm împreună! Astfel, pe scena mare, vom putea vedea CABINA DE FILM, unui film realizat pe baza interviurilor luate spectatorilor prezenți la ediția din acest an a ZILEI PORȚILOR DESCHISE, din 27 martie, veți putea intra în discuții cu patru actori ai teatrului nostru la SESIUNEA DE ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI, după care vor urma două momente muzicale: MUZICA FILMELOR, un concert simfonic susținut de ORCHESTRA AGILE, dirijor Dalma Kovács, și CONCERT 'N 5 - 1 cu Ada Milea, Anca Hanu, Cristian Rigman [+] Sânziana Tarța [-] Bobo Burlăcianu. NOAPTEA se va încheia cu un spectacol de stand-up comedy cu Dragoş Pop, CEVA NU-I OK! Programul este disponibil aici.

 

De asemenea, pe toată durata evenimentului, teatrul va găzdui un TÂRG DE CRĂCIUN cu obiecte realizate de copii cu dizabilități, în cadrul Atelierelor de terapie prin artă organizate de Asociația Derzelas; ABILITĂȚI DINCOLO DE DIZABILITĂȚI, expoziție cu produse confecționate de elevii de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca; THE MISTIQUE MOTH, bijuterii din hârtie realizate de Carmen Orășanu; RONNA ART, expoziție cu obiecte decorative din lână, realizate de Geanina Silaghi; PEYO, figurine din plante, fructe și semințe uscate, realizate de către Ioana Perșa; EXPOZIȚIE DE ICOANE PE STICLĂ, realizată de Bodgan Bretoiu. Marcând aniversarea a 100 de ani de dadaism, ZONA DADA va conține REDADA, Expoziție de pictură și sculptură, realizată de Rareș Stoica, și CINEMA DADA, o serie de proiecție de filme de arhivă. Prietenii noștri de la „Caricaturi la Cornet" vor realiza CARICATURI LA CERERE, iar LIBRĂRIA Teatrului Național Cluj-Napoca și CAFENEAUA Doamna T, care va fi și în acest an alături de noi, în clădirea teatrului, vă așteaptă să vă delectați cu cărți și cu bunătăți calde! 


29.11.2016
Vă invităm la NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE!


Echipa Teatrului Național Cluj-Napoca vă invită cu bucurie la o nouă ediție a evenimentului anual, NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE, care va avea loc în data de 10 decembrie 2016. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Alături de multe alte evenimente care vor avea loc între orele 18:00 și 01:00, ediția din acest an vă așteaptă cu multe ateliere.

 

Astfel, puteți participa, direct pe scena mare a teatrului, la un curs de inițiere în TANGO ARGENTINIAN, susținut de Ștefan Perșe și Roxana Iovănesc, între orele 18:00 și 19:40. Tot la ora 18:00, vor începe și Atelierul de măști, susținut de regizorul Tudor Lucanu și scenograful Cristian Rusu, Atelierul de pictură pe globuri, coordonat de Ilinca și Dora Baba și Atelierul de ilustrații, susținut de Maria Surducan.

 

De asemenea, vă invităm să vă înscrieți și să participați la alte două ateliere, la care veți lucra în regim de repetiție, urmând ca, în cadrul evenimentului, să aveți ocazia să urcați pe scenă și, alături de coordonatorii dumneavoastră, să faceți o demonstrație a ceea ce ați învățat. Astfel, Atelierul de STEP susținut de Adrian Strâmtu, va avea o demonstrație pe scena mare, între orele 19:50 și 20:10, iar Atelierul I-CLOWN va avea o demonstrație în Studioul „Euphorion", între orele 19:00 și 19:30. Pentru aceste două ateliere, participarea se face în limita locurilor disponibile și prin înscriere prealabilă la adresa: atelier@teatrulnationalcluj.ro, până la data de 5 decembrie, inclusiv, și sunt deschise persoanelor peste 18 ani. 

 

Mai multe detalii despre eveniment, precum și programul detaliat al acestuia îl găsiți aici