Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Teatrul Național Cluj-Napoca continuă tradiția de a le da studenților Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj ocazia de a juca pe o scenă profesionistă, în fața publicului teatrului. De data aceasta, este vorba despre un spectacol jucat, dar și pregătit, de studenți la actorie, cu ocazia cursului anual dedicat vieții și operei lui I.L. Caragiale, susținut de prof.dr. Ion Vartic, asistat la seminarii de lect. dr. Anca Hațiegan. Prezentarea acestui moment „practic" Caragiale este unul dintre cele mai așteptate momente de la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj. Cum, de această dată, studenții au reușit să creeze un moment-spectacol extrem de reușit, le-a fost pus la dispoziție Studio-ul „Euphorion". Teatrul Național vă dă și dumneavoastră ocazia să fiți părtași la un moment important din studenția viitorilor actori profesioniști.

 

Mai multe detalii despre acest spectacol ne-a oferit lect. dr. Anca Hațiegan: „A devenit deja o tradiție, instituită de dl. prof. Ion Vartic, ca, pentru examenul la Istoria teatrului românesc (cursul special I.L. Caragiale) din anul II, pe lângă proba teoretică, studenții de la Actorie ai Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj să pregătească și niște scene, liber alese, din opera lui Nenea Iancu. 


25.01.2017
Spectacolul CERERE ÎN CĂSĂTORIE din această seară se anulează

Stimați spectatori,
 

Vă aducem la cunoștință faptul că spectacolul CERERE ÎN CĂSĂTORIE din data de 25 ianuarie a.c. se anulează datorită unor probleme medicale.
 

Contravaloarea biletelor poate fi ridicată de la Agenția Teatrală începând din acest moment și până pe data de 31 ianuarie a.c., inclusiv. 

Biletele achiziționate online, prin platforma biletmaster.ro, pot fi returnate contactând reprezentanții companiei la adresa: info@biletmaster.ro.
 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă aşteptăm în continuare la spectacolele noastre. Teatrul Național Cluj-Napoca reia spectacolul Războiul clovnilor în regia lui Eli Simon, marți, 31 ianuarie, ora 19.00.
 

Îi așteptăm pe cei mici și mari să redescopere nașterea fiecărui clovn, cu personalitatea proprie, mai expansivi sau mai introvertiți, mai răutăcioși sau mai cuminți, dar toți la fel de neascultători față de sfaturile Mamei Clovn, care privește cu o anxietate crescândă cum copiii ei învață să se „joace" de-a viața. Plini de energie și mereu puși pe șotii, clovnii ne scot pentru o vreme din amorțeala cotidiană pentru a ne face să gustăm un alt ritm, pentru a privi realitatea relațiilor interpersonale prin alte lentile. Vă invităm să descoperim împreună cum mintea unui clovn poate fi mai puternică și mai creativă decât mintea unui non-clovn. Iar dacă ne folosim mintea de clovn (pe care toată lumea o are, chiar și atunci când nu facem „clovnerii") se pot întâmpla lucruri nemaipomenite.Teatrul Național Cluj-Napoca reia, în această stagiune, mai multe spectacole de succes din repertoriu. Primul din această serie este comedia JOHN WAYNE E DE VINĂ după Zeul măcelului de Yasmina Reza și traducerea lui Tudor Țepeneag, în regia lui Cristian Hadji-Culea. Din distribuție fac parte Marian Râlea (Michel Houillé), Irina Wintze (Véronique Houllié), Diana Buluga (Anette Reille) și Miron Maxim (Alain Reille). Scenografia spectacolului este realizată de Valentin Codoiu, iar asistența de scenografie de Cătălina Chirilă. Pentru intrarea în „atmosferă", am stat foarte pe scurt de vorbă cu regizorul spectacolului, Cristian Hadji-Culea și cu actorul Marian Râlea.