Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

20.02.2011
Teatrul Naţional Cluj, distins cu medalia „Emblemă a Clujului“


În cadrul celei de-a XVI-a ediţii a Balului Operei, care a avut loc sîmbătă, 19 februarie 2011, Teatrul Naţional din Cluj a fost distins cu medalia „Emblemă a Clujului“.

Dl. Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, i-a înmînat medalia directorului general al Teatrului Naţional, dl. Mihai Măniuţiu.Teatrul Naţional din Cluj vă invită la un concurs de proiecte pentru modernizarea sălii Studio „Euphorion“. Invităm arhitecţi şi designeri de interior, profesionişti şi studenţi,  să ne propună formule novatoare de modernizare a sălii. Punem la dispoziţia celor dornici documentaţia necesară precum şi posibilitatea de a vizita spaţiul.


27.01.2011
Spectacolele Teatrului Naţional nu suferă modificări de programare în perioada lucrărilor la centrala termică

Stimaţi spectatori,

 

În perioada 24 ianuarie - 14 februarie 2011, în clădirea Teatrului Naţional au loc lucrări de reamplasare a centralei termice. Astfel, pentru această perioadă, Teatrul nu a programat spectacole la Sala mare.


Teatrul Naţional nu a oprit, însă, complet prezentarea de spectacole.

VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ de W. Shakespeare va fi jucat miercuri, 2 februarie 2011, pe scena mare a Teatrului Maghiar de Stat.


De asemenea, Teatrul Naţional prezintă, inclusiv în intervalul 24 ianuarie - 14 februarie 2011, spectacole în Studioul „Euphorion“. Programarea acestor spectacole, aşa cum este prezentată pe site-ul Teatrului şi pe afişele lunare, nu suferă nici o modificare. Menţionăm, de asemenea, că Studioul „Euphorion“ este dotat cu surse alternative de încălzire.

 

Vă aşteptăm, deci, cu drag, la Teatrul Naţional!


13.01.2011
Conferinţă de presă - premiera spectacolului CIPSURI ŞI DALE de Ioan Peter


Teatrul Naţional din Cluj organizează luni, 17 ianuarie a.c., începând cu ora 12:00, în foaierul de rang II, conferinţa de presă ocazionată de premiera spectacolului CIPSURI ŞI DALE de Ioan Peter, în regia lui Cristian Nedea, primul spectacol realizat în cadrul programului „2011 - Anul Spectatorului“.

La conferinţa de presă vor fi prezenţi directorul general al teatrului — Mihai Măniuţiu —, precum şi realizatori ai spectacolului.