Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

04.04.2017
ANUNȚ
privind rezultatele probei scrise la concursului pentru ocuparea funcțiilor contractuale vacante de Economist I și Economist IA

În urma finalizării probei scrise, comisia consemnează următoarele rezultate:

 

 

Nr. crt.

Numele și prenumele candidatului

Punctaj obținut

Rezultat

1

RUS DANIELA

100

admis

2

ZAGOR CSILLA-ENIKO

50

admis

3

POPANDRON ADINA-GABRIELA

50

admis

4

PĂRĂU VIORICA-IULIANA

60

admis

5

NEGREA ELENA GABRIELA

80

admis

6

COSTE ANCA COSMINA

0

respins

7

CEACA ELENA-MARIA

50

admis

8

ANDRON RALUCA-MARIA

40

respins

9

MIHIȘ LIA-ONORICA

10

respins

10

HUSZAR BOGDAN-ANDREI

100

admis

 

 

Candidații care au obținut minim 50 de puncte vor participa la proba de interviu programată în data de 06.04.2017, conform programării anexate. 

Prezentul anunț a fost afișat la avizierul instituției astăzi, 04.04.2017, ora 14.

Candidații nemulțumiți pot depune contestație în termen de maximun o zi lucrătoare de la data afișării prezentului anunț.

 
Președinte comisie                                                           Secretar comisie

Mureșan Mărioara-Elena                                                  Muntean Roxana-FloricaAnexa 1

PROGRAMAREA CANDIDAȚILOR LA PROBA DE INTERVIU

 

Nr. crt.

Numele și prenumele candidatului

Punctaj obținut

Ora

1

RUS DANIELA

100

12.00

2

ZAGOR CSILLA-ENIKO

50

12.15

3

POPANDRON ADINA-GABRIELA

50

12.30

4

PĂRĂU VIORICA-IULIANA

60

12.45

5

NEGREA ELENA GABRIELA

80

13.00

6

CEACA ELENA-MARIA

50

13.15

7

HUSZAR BOGDAN-ANDREI

100

13.30

 

Susținerea probei de interviu se va face la sediul instituției, din Piața Ștefan cel Mare nr. 2-4, Cluj-Napoca, în cabinetul directorului economic.

 

  

Secretar comisie

Muntean Roxana-Florica

 S-a dat startul repetițiilor pentru spectacolul Procesul după Franz Kafka la Teatrul Național, premiera urmând să aibă loc la sfârșitul lunii aprilie. Mihaela Panainte semnează regia spectacolului, pe dramatizarea romanului realizată în colaborare cu Daniel Ilea. Scenografia poartă o semnătură celebră, aceea a lui Helmut Stürmer, care revine la Naționalul clujean după 16 ani.


14.03.2017
Sărbătorim împreună Ziua Mondială a Teatrului la ZIUA PORȚILOR DESCHISE!

Teatrul Național Cluj-Napoca vă invită, cu mic, cu mare, la o nouă ediție a evenimentului anual ZIUA PORȚILOR DESCHISE, pe 27 martie, când sărbătorim împreună Ziua Mondială a Teatrului. Evenimentul va avea loc între orele 12:00 și 19:00, în sălile și foaierele teatrului, și este dedicat atât copiilor, cât și adulților.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. 

În acest an, vă așteptăm cu concerte, spectacole, o repetiție deschisă, ateliere și zone de creație pentru copii și adolescenți. De asemenea, veți avea ocazia să intrați în contact direct cu lumea teatrului și artiști: ca în fiecare an, programul nostru conține o dezbatere publică, o repetiție deschisă și vizite în culise și pe scenă, ghidate de actori ai teatrului.

Evenimentul se va încheia cu o întâlnire cu actrița Oana Pellea, într-o discuție cu regizorul Mihai Măniuțiu, în cadrul căreia puteți să îi adresați întrebări. Întâlnirea va fi urmată de o sesiune de autografe, iar librăria noastră invitată, Bookstory, va fi prezentă în holul teatrului și va avea spre vânzare volumul semnat de Oana Pellea, Jurnal 2003-2009

În foaierele teatrului vă veți putea întâlni cu invitații noștri: cafeneaua „Doamna T“ se mută în această zi în clădirea noastră, Asociația Derzelas vine cu obiecte realizate de copii cu dizabilități, iar colegii noștri independenți de la Colectiv A, Create.Act.Enjoy, REACTOR de creație și experiment, ZUG.zone își vor prezenta companiile și activitățile într-o zonă special amenajată. 

Detalii despre programul evenimentului găsiți
aici


13.03.2017
Încep înscrierile pentru ATELIERUL DE FILM care va avea loc în cadrul ZILEI PORȚILOR

Începând de astăzi, tinerii cu vârsta între 12 și 18 ani se pot înscrie la atelierul de film care va avea loc luni, 27 martie 2017, între orele 11:00 și 14:00, la Teatrul Național Cluj-Napoca.

 

Atelierul de film este adresat tinerilor interesați de arta cinematografică. În cadrul atelierului, regizorul Cristian Pascariu va familiariza participanții cu modul de lucru al studiourilor hollywoodiene și al celor europene. Tinerii vor putea afla mai multe despre parcursul unui film, de la idee la producție, vor înțelege şi vor putea detecta trucuri, precum și moduri de filmare sau de transmitere a filmului către spectatori.

 

Atelierul de film este un curs practic care îi va provoca pe participanți să fie regizori de ocazie sau poate chiar să-şi înceapă parcursul într-o viitoare carieră cinematografică. Cursul va implica și o parte practică în care participanții vor filma părți din evenimentele organizate în cadrul ZILEI PORȚILOR DESCHISE, iar între orele 15:00 și 16:00 filmele realizate de participanți vor fi proiectate în foaierul teatrului.

 

Atelierul de film este susținut de Cristian Pascariu (regizor de film, participant la Cannes Film Festival, Abu Dhabi Film Festival, TIFF etc.).

 

Necesar tehnic: participanții trebuie să aibă o cameră video HD sau un telefon mobil care are posibilitatea să filmeze HD.

 

Participarea este gratuită, în limta locurilor disponibile (15 persoane), iar ocuparea locurilor se face în ordinea înscrierii.

 

Înscrierile se pot face la adresa: atelier@teatrulnationalcluj.ro