Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

11.01.2016
Modificare în programul de spectacole al lunii ianuarie 2016


Teatrul Naţional Cluj-Napoca anunţă următoarea modificare a programului din luna ianuarie 2016: spectacolul ELLING de Axel Hellstenius și Petter Naess, din data de 14 ianuarie, se reprogramează pentru data de 2 februarie.

Biletele achiziționate pentru reprezentaţia din 14 ianuarie rămân valabile pentru reprezentația din 2 februarie sau pot fi returnate la agenția teatrală, până în data de 2 februarie.

Biletele achiziționate on-line pot fi returnate contactând reprezentanții biletmaster.ro la adresa info@biletmaster.ro, până în data de 2 februarie 2016.

Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate și vă mulţumim pentru înţelegere.


06.01.2016
Spectacolul AMALIA RESPIRĂ ADÂNC va fi prezentat în SUA


La invitaţia Universității din Arizona, Statele Unite ale Americii, Teatrul Național Cluj-Napoca va prezenta spectacolul Amalia respiră adânc de Alina Nelega, regia Tudor Lucanu, one-woman show cu Anca Hanu, în Tempe, Arizona.


Cele două reprezentații vor avea loc în 12 și 13 ianuarie de la ora 19:00 la The Empty Space Theater din Tempe, Arizona, iar intrarea este liberă.

Actrița Anca Hanu a primit a câștigat pentru acest rol Premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea (2014) şi Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal oferit de Teatrul Naţional Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului Întâlnirile Internaţionale de la Cluj (2014).

  


08.12.2015
NOAPTEA PORŢILOR DESCHISE la Teatrul Naţional Cluj-Napoca

Teatrul Naţional Cluj-Napoca vă invită la cea de-a patra ediţie a evenimentului anual NOAPTEA PORŢILOR DESCHISE, care va avea loc în data de 17 decembrie, între orele 18:00 şi 01:00. Accesul publicului este gratuit. 

 

Programul conţine o serie de ateliere de dans, pantomimă şi clovnerie, decupaj şi desen, dar şi la proiecţia unui film care îi are ca protagonişti pe spectatorii teatrului nostru, filmaţi cu ocazia Zilei Porţilor Deschise. Şi de această dată, spectatorii vor avea ocazia să discute cu actori ai teatrului, în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri. Scena mare va găzdui apoi un concert cu Grupul „Iza“ şi lansarea discului „Cântece de iarnă", urmat de un concert de prezentare a acestuia, cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu şi Cristian Rigman. La finalul evenimentului, Dragoş Pop vă invită la un nou spectacol de stand-up comedy, „Îţi promit că...“

 

Evenimentul va include, de asemenea, un Theatre Trivia şi va găzdui un târg de Crăciun cu obiecte realizate de copii cu dizabilităţi, Decoraţiuni de Crăciun și bijuterii hand-made şi caricaturi la cerere realizate de „Caricaturi la Cornet“. Ca în fiecare an, Cafeneaua Doamna T va fi prezentă pe toată durata evenimentului.

 

Activităţile vor avea loc în scena mare şi în foaierele teatrului. Detalii despre programul evenimentului găsiţi pe pagina acestuia, aici

 

Pentru siguranţa spectatorilor şi a evenimentului, accesul se face numai în limita locurilor disponibile. Teatrul Naţional Cluj-Napoca îşi rezervă, astfel, dreptul, de a nu permite intrarea în sală a spectatorilor după ce numărul maxim de locuri disponibile a fost ocupat.


07.12.2015
Premiera spectacolului CLASA NOASTRĂ de Tadeusz Słobodzianek

Spectacolul Clasa noastră de Tadeusz Słobodzianek, traducere de Cristina Godun, va avea premiera vineri, 11 decembrie, de la ora 19:00, în sala mare a Teatrului Naţional Cluj-Napoca. Regia este semnată Bocsárdi László, decorul: Bartha József, costumele: Kiss Zsuzsanna, dramaturgia: Benedek Zsolt, muzica și corepetiția: Boros Csaba, imagini video: Cristian Pascariu, asistent de corepetiție: Adela Bihari, instructor de step: Adrian Strâmtu, asistent de regie: Eugenia Sarvari, maestru de lumini: Jenel Moldovan.Distribuţia: Sânziana Tarţa, Irina Wintze, Anca Hanu, Cristian Rigman, Radu Lărgeanu, Miron Maxim, Cătălin Herlo, Ovidiu Crişan, Matei Rotaru, Ionuţ Caras, Boros Csaba.

 

„Piesa este scrisă în XIV lecţii, cu trimitere la Calea Crucii, fiecare personaj parcurgând cele XIV etape ale Calvarului, interpretate prin istoria secolului XX. Ceea ce s-a întâmplat la Auschwitz are ceva sacru; istoria omenirii, după acel episod, nu mai este aceeaşi. Acolo au fost omorâţi milioane de inocenţi. Păcatul lumii poate fi răscumpărat doar prin moartea mielului. În piesă, cei care comit crima nu-şi dau seama de ceea ce fac, altfel ar fi răutate." (Bocsárdi László)