Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

19.10.2021
Modificare în programul de spectacole al lunii octombrie

Dragi spectatori,

 

Spectacolul DEMONII. SPOVEDANIA LUI STAVROGHIN programat pentru data de 21 octombrie 2021 se înlocuiește cu spectacolul de stand-up comedy GINA LOLLOBRIGIDA sau CUM MI-AM PETRECUT PANDEMIA.

 

Biletele achiziționate pentru data de 21 octombrie 2021 devin valabile automat pentru spectacolul GINA LOLLOBRIGIDA sau CUM MI-AM PETRECUT PANDEMIA sau, la cerere, pot fi returnate până la ora începerii spectacolului din data de 21 octombrie 2021.

 

Pentru biletele achiziţionate online vă rugăm să luaţi legătura cu reprezentanţii Bilete.ro la adresa de email office@bilete.ro.

 

Dacă ați achiziționat biletele din Agenţia de bilete, acestea se vor returna în Agenţie după următorul program: marți - duminică între orele 11:00 - 14:00 și 15:00 - 18:00. În zilele în care sunt programate spectacole, Agenția de bilete va fi deschisă până la ora 18:45.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere!


15.10.2021
Reluarea spectacolului Elling de Axel Hellstenius și Petter Naess

În urma succesului primei variante a spectacolului Elling de Axel Hellstenius și Petter Naess, adaptare a romanului lui Ingvar Ambjørnsen (premiera - noiembrie 2014), care a primit, în cadrul Galei Premiilor Teatrului Național Cluj-Napoca din 2015 Premiul publicului, spectacolul se reia, avându-l în rolul principal pe Sorin Misirianțu, și regizor al spectacolului. Rolul a fost jucat în prima variantă de Dan Chiorean.

Reprezentațiile vor avea loc de astă dată în Studioul „Euphorion", permițând spectatorilor o mai mare intimitate în urmărirea poveștii emoționante a prieteniei dintre Elling și Kjell Bjarne, spaimele și dificultățile prin care trec pentru a se reintegra în societate.  

 

Vă invităm să fiți alături de noi chiar și în condițiile speciale prevăzute de restricțiile medicale. Prima reprezentație va avea loc vineri 15 octombrie 2021, ora 19:00. Următoarea reprezentație va fi duminică, 24 octombrie 2021, ora 19:00. Programul de spectacole al Teatrului Național din Cluj-Napoca se va modifica, din motive de ordin medical.
 

Spectacolul ȘASE PERSONAJE ÎN CĂUTAREA UNUI AUTOR de Luigi Pirandello programat pentru data de 7 octombrie 2021 se reprogramează pentru data de 6 noiembrie 2021. Biletele achiziționate pentru data de 7 octombrie devin valabile pentru reprezentația din 6 noiembrie sau, la cerere, pot fi returnate, până la data de 7 octombrie 2021.
 

Spectacolul TREI SURORI de A.P. Cehov programat pentru data de 10 octombrie 2021 este înlocuit cu spectacolul ŠVEJK ÎN CONCERT, după PERIPEȚIILE BRAVULUI SOLDAT ŠVEJK de Jaroslav Hašek, spectacol-concert de Ada Milea. Biletele achiziționate pentru data de 10 octombrie 2021 devin valabile pentru spectacolul ŠVEJK ÎN CONCERT sau, la cerere, pot fi returnate, până la data de 10 octombrie 2021.
 

Spectacolul FURTUNA de William Shakespeare programat pentru data de 16 octombrie 2021 este înlocuit cu spectacolul CHIRITZA ÎN CONCERT, după Vasile Alecsandri și Matei Millo. Biletele achiziționate pentru data de 16 octombrie 2021 devin valabile pentru spectacolul CHIRITZA ÎN CONCERT sau, la cerere, pot fi returnate, până la data de 16 octombrie 2021.
 

Spectacolul FURTUNA de William Shakespeare programat pentru data de 17 octombrie 2021 este înlocuit cu spectacolul CHIRITZA ÎN CARANTINĂ, după Matei Millo. Biletele achiziționate pentru data de 17 octombrie 2021 devin valabile pentru spectacolul CHIRITZA ÎN CARANTINĂ sau, la cerere, pot fi returnate, până la data de 17 octombrie 2021.
 

Spectacolul TREI SURORI de A.P. Cehov din data de 28 septembrie 2021 este reprogramat pentru data de 2 noiembrie 2021. Biletele achiziționate pentru data de 28 septembrie 2021 devin valabile pentru reprezentaţia din 2 noiembrie sau, la cerere, pot fi returnate, până la data de 28 octombrie 2021.
 

IMPORTANT: Începând cu data de 4 octombrie 2021, regulamentul de acces la spectacole a suferit modificări. Acestea pot fi consultate aici: https://www.teatrulnationalcluj.ro/eveniment-607/modificarea-conditiilor-de-acces-la-spectacolele-teatrului-national-din-cluj-napoca/Teatrul Naţional din Cluj-Napoca îşi va continua activitatea cu publicul, în condițiile stipulate de Hotărârea nr. 201 / 03.10.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj. Spectacolele Teatrului Național vor fi prezentate, în cursul lunii octombrie, în următoarele condiții:

 

·        accesul la spectacole va fi permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare;

 

·        spectatorii trebuie să facă dovada acestor situaţii prin intermediul certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19, care poate fi generat accesând linkul: https://certificat-covid.gov.ro/login; certificatul digital UE va fi însoţit obligatoriu de un act de identitate; nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

 

·        purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata prezenței în clădirea Teatrului Național;

 

·        spectacolele vor avea loc cu ocuparea a max. 50% din capacitatea sălii.

 

Participarea la spectacole în baza prezentării unui rezultat negativ al unui test pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai este permisă.

În cazul în care aţi achiziţionat bilete şi nu mai puteţi participa la spectacole ca urmare a acestor modificări în regulamentul de acces, aveţi posibilitatea de a returna aceste bilete până cel târziu în ziua desfășurării spectacolului respectiv.

Biletele achiziţionate din Agenţia de bilete se returnează în Agenţie, iar pentru returnarea biletelor procurate online vă rugăm să luaţi legătura cu reprezentanţii Bilete.ro la adresa de email office@bilete.ro.