Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

16.02.2024


Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca s-a alăturat inițiativei mai multor organizații membre ale Centrului Cultural Clujean, care semnalează necesitatea resimțită în sectorul cultural local de a reforma sistemul municipal de finanțare publică nerambursabilă pentru cultură, actualizându-l prin trecerea la folosirea OG 51/1998 îmbunătățită ca bază legală pentru acordarea finanțărilor.

 

Teatrul Național „Lucian Blaga” Cluj-Napoca se delimitează de orice afirmație publică a unor persoane politice cu privire la relația instituției noastre cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Local sunt parteneri de dialog permanent, de încredere și de colaborare culturală de lungă durată.


13.02.2024
Reprogramarea spectacolului OGLINDA NEAGRĂ


Stimați spectatori,

Spectacolul OGLINDA NEAGRĂ după Luigi Pirandello, programat pentru data de 13 februarie 2024, ora 19:00, în Studioul Euphorion al Teatrului Național se reprogramează, din motive medicale, pentru data de 5 aprilie 2024.

Biletele achiziționate pentru data de 13 februarie 2024 devin automat valabile pentru reprezentația din 5 aprilie 2024.

Dacă optați pentru returnarea biletelor, aceasta se face la cerere, astfel:
➡️ În cazul achiziționării biletelor din Agenția Teatrală, biletele pot fi returnate în agenție până la data de 5 aprilie 2024;
➡️ În cazul achiziționării biletelor online, acestea pot fi returnate trimițând solicitarea alături de emailul de confirmare a achiziției la adresa office@bilete.ro, până la data de 4 aprilie, însoțite de datele contului bancar în care doriți să fie virată contravaloarea biletelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!Dragi spectatori,


Vă anunțăm că Agenția teatrală va fi închisă duminică, 11 februarie 2024.


Biletele pentru spectacolele Teatrului Național pot fi achiziționate online, de pe platforma bilete.ro.


Agenția teatrală se va redeschide marți, 13 februarie 2024, și va funcționa după programul obișnuit.Vă mulțumim pentru înțelegere!


15.01.2024
VERSURI ÎN ACORDURI - eveniment cu ocazia Zilei Naționale a Culturii


De Ziua Culturii Naționale – 15 ianuarie – sărbătorim 174 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu (1850-1889). Cu acest prilej, vă invităm la un spectacol tematic organizat în parteneriat cu Opera Națională Română Cluj-Napoca și Editura Școala Ardeleană.

În interpretarea invitatului special - actorul Dorel Vișan - ne vom bucura de poezii celebre din creația lui Mihai Eminescu. Momentele muzicale vor completa programul artistic, interpretate la pian de Iulia Merca, alături de Orchestra Operei Naționale Române Cluj-Napoca. Scenografia evenimentului este semnată de Magdy Hawash.

Accesul la acest eveniment este gratuit, în baza unui bilet cu valoare 0, emis în Agenția de bilete a Operei și online pe www.bilete.ro.

Spectacolul nu are pauză și se încheie în jurul orei 20:00.

VERSURI ÎN ACORDURI
Cu participarea actorului Dorel Vișan.
Scenograf: Magdy Hawash
Vioară solo: Rareș Munthiu
Violoncel solo: Ahsley Green
La pian: Iulia Merca
Ansamblu cameral format din membri ai Orchestrei Operei Naționale Române Cluj-Napoca