Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


Teatrul Naţional Cluj-Napoca a organizat cea de-a cincea ediție a ZILEI PORŢILOR DESCHISE, pe data de 27 martie 2013, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului. Evenimentul s-a desfășurat între orele 11:00 şi 18:00, timp în care spectatorii au putut participa la vizite în culisele teatrului, ghidate de actori, recitaluri de muzică clasică susținute de Iulia Merca și Mira Gavriș, Alexandru Negriuc și  Cvartetul Finessi, vizionări de scurtmetraje cu actori ai teatrului în distribuție, vizionarea înregistrării spectacolului MEMO, în regia Monei Marian.

Copiii au asistat laspectacol interactiv Poveşti de adormit copii prezentat de Teatrul Lupeto, și s-au putut amuza cu face painting și baloane modelabile. Pe durata întregului eveniment, vizitatorii teatrului au putut viziona o selecție de fotografii din spectacolele curente ale teatrului precum și afișe din arhivă și un colaj din spectacole realizate de Mona Marian. De asemenea, spectatorii s-au putut bucura de delicatesele oferite de Cafeneaua Doamna T și au avut ocazia de a achiziționa cărți de la librăria teatrului și Librăria Bookstory, toate prezente în clădirea Teatrului Național din Cluj.


31.03.2013
ÎN NATURĂ


Stand-up comedy cu Dragoș Pop.


30.03.2013
NICHITA & TANGO


Spectacol realizat de către Mario Dance Atelier, în parteneriat cu Teatrul Național Cluj.Teatrul Naţional Cluj a organizat NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE, un eveniment dedicat clujenilor şi, prin ei, colegei noastre, regizoarea Mona Marian (Chirilă). Intrarea a fost liberă, dar au fost încurajate donaţiile, în cuantumul pe care l-au decis spectatorii. Banii au fost redirecţionaţi pentru sprijinirea colegei noastre.

Noaptea Porților Deschise a oferit publicului spectacole, concerte, recitaluri, workshop-uri şi o expoziţie de caricaturi. Pe întreaga durată a evenimentului, alături de noi au fost Cafeneaua Doamna T, caricaturişti care au realizat caricaturi la cerere, Libraria Book Corner şi Librăria Teatrului Naţional Cluj.