Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

14.05.2016
DANCE EMOTION


coregrafia: Mario Grosu


Gală de dans, momente coregrafice pline de fantezie şi originalitate. Printre acestea se numără momente de dans modern şi contemporan, acrobaţie, tango şi bodypercution cu 2 dintre colaboratorii celebrului circ din Canada, „Cirque Du Soleil“ şi a Operei din Roma.

o productie: Mario Dance Atelier regia: Alexandra Felseghi

coregrafia: Melinda Jakab
 

Distribuția: Roxana Fânaţă, Robert Nagy
 

EL: Privește-mă-n ochi și spune-mi ce vrei de la mine?

EA: Vreau să mă omori.

E o poveste simplă, ca toate lucrurile complicate: poate fi povestea mea, a ta, a lor sau a celorlalți, a Femeii-Valiză și a Bărbatului-Umbrelă. Probabil că ne cunoaștem din vedere, probabil că ne-am petrecut un timp împreună, devenind mai străini ca la început. Străini și cunoscuți, în același timp. Pot fi rănit de tine. Pot fi hrănit prin tine. E o poveste simplă, precum paradoxul singurătății într-un final fericit. „Eteroclit“ este un spectacol care îmbină ludicul teatrului absurd cu cel al dansului contemporan.


o producţie CREATE.ACT.ENJOY

foto credits: Andrei Niculescu
 

Prețul biletelor:
25 lei, 20 lei;
10 lei (reducere pentru elevi, studenți și pensionari)


19.03.2016
COLOSSEUM - STAND-UP COMEDY
16+


 Stand-Up Comedy cu Dragoş Pop.MARIO DANCE ATELIER începe anul 2016 prin a anunţa diversificarea activităţilor sale specifice. Astfel, un nou program, dedicat de această dată teatrului, va debuta pe data de 12 martie, când va avea loc premiera oficială a comediei NU TE PUNE CU ÎNGERII sau MIORIŢA RELOADED a dramaturgului clujean Flavius Lucăcel, în regia lui Cristi Nedea. 

 

Distribuţia: 

Ramona Dumitrean 
Adrian Cucu 
Alexandra Tarce 
Bogdan Radulescu 
 

 

„În fond, o re-scriere a celebrei balade româneşti, textul propus de autor aruncă în aer receptarea realităţii socio-politice actuale, demascând-o prin tuse groase, tragi-comice. Pentru ca aici, la noi, nimic nu este ceea ce vrea să pară: parlamentarul mafiot este doar o balerină şchioapă, iar cerşetorul de la colţ – uşor de trecut cu vederea – poate să aibă aptitudini de veritabil Dumnezeu. Aici, în acest haos al aparenţelor şi imaginilor trucate, singura certitudine este Minunea. Şi ea se intamplă.“ (Cristi Nedea)X