Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

17.12.2016
Concert SEMNAL M
Producție Mario Dance Atelier


Mario Dance Atelier prezintă, în premieră la scena Teatrului Național Cluj-Napoca, un concert extraordinar SEMNAL M! O trupă cu experiență artistică de peste 40 de ani, având peste 350.000 de albume vândute, fapt unic în istoria muzicală românească.

Va fi prezentată o selecție a celor mai cunoscute melodii lansate de trupa, un regal de muzică românească autentică.

Invitat special: Iulia Merca NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE din acest an se va desfășura în data de 10 decembrie 2016. Ca de fiecare dată, INTRAREA este LIBERĂ, în limita locurilor disponibile. 

Evenimentul se va desfășura între orele 18:00 și 01:00, atât pe scena mare, cât și în Studio „Euphorion" și în foaierele teatrului. 

Vă așteptăm cu numeroase ateliere, filme, cu multă muzică, un spectacol de stand-up comedy, un mini-târg de obiecte frumoase, cu cărți și cu cafeneaua Doamna T!

Programul evenimentului este disponibil în DETALII. 

 regia: Alexandra Felseghi

coregrafia: Melinda Jakab
 

Distribuția: Roxana Fânaţă, Robert Nagy
 

EL: Privește-mă-n ochi și spune-mi ce vrei de la mine?

EA: Vreau să mă omori.

E o poveste simplă, ca toate lucrurile complicate: poate fi povestea mea, a ta, a lor sau a celorlalți, a Femeii-Valiză și a Bărbatului-Umbrelă. Probabil că ne cunoaștem din vedere, probabil că ne-am petrecut un timp împreună, devenind mai străini ca la început. Străini și cunoscuți, în același timp. Pot fi rănit de tine. Pot fi hrănit prin tine. E o poveste simplă, precum paradoxul singurătății într-un final fericit. „Eteroclit“ este un spectacol care îmbină ludicul teatrului absurd cu cel al dansului contemporan.


Prețul biletelor:
25 lei, 20 lei;
10 lei (reducere pentru elevi, studenți și pensionari)stand-up comedy cu Dragoș Pop

spectacol interpretat în limba engleză


Era un timp când erau împreună, credeau că viața lor este perfectă, dar copilul a crescut. Acum încearcă să-și refacă viața de cuplu, dar trădarea pândește.

O va ierta el, va reuși ea să-l înțeleagă, ce se va alege de copil? Ea este știința, El este credința, Copilul – poporul român.

Este povestea sfâșietoare cu un final răvășitor despre neîntâlnire.

Spectacolul subîntinde un areal interpretativ și de expresie extrem de divers, orchestrat, coordonat și jucat de către un mare actor dramatic, definindu-se, astfel, nu doar ca o referință ludică de neocolit, cît, mai ales, ca una pedagogică de neînlocuit.

Dragoș Pop