Evenimente

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video


regia: Alexandra Felseghi

coregrafia: Melinda Jakab
 

Distribuția: Roxana Fânaţă, Robert Cristian
 

EL: Privește-mă-n ochi și spune-mi ce vrei de la mine?

EA: Vreau să mă omori.

E o poveste simplă, ca toate lucrurile complicate: poate fi povestea mea, a ta, a lor sau a celorlalți, a Femeii-Valiză și a Bărbatului-Umbrelă. Probabil că ne cunoaștem din vedere, probabil că ne-am petrecut un timp împreună, devenind mai străini ca la început. Străini și cunoscuți, în același timp. Pot fi rănit de tine. Pot fi hrănit prin tine. E o poveste simplă, precum paradoxul singurătății într-un final fericit. „Eteroclit“ este un spectacol care îmbină ludicul teatrului absurd cu cel al dansului contemporan.


o producţie CREATE.ACT.ENJOY

foto credits: Alin Barbir 
 

Prețul biletelor:
25 lei, 20 lei;
10 lei (reducere pentru elevi, studenți și pensionari)Aproximativ 4.500 de spectatori au participat la cea de-a patra ediţie a evenimentului anual NOAPTEA PORŢILOR DESCHISE, care a avut loc în data de 17 decembrie, între orele 18:00 şi 01:00, cu acces gratuit.
 

Programul evenimentului a conţinut o serie de ateliere de dans, pantomimă şi clovnerie, decupaj şi desen, dar şi proiecţia unui film care îi are ca protagonişti pe spectatorii teatrului nostru, filmaţi cu ocazia Zilei Porţilor Deschise din 27 martie 2015 (filmul poate fi vizionat acum acum online, aici). Spectatorii au avut ocazia să discute cu actori ai teatrului, în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri. Scena mare a mai găzduit  un concert cu Grupul „Iza" şi lansarea discului „Cântece de iarnă", urmat de un concert de prezentare a acestuia, cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu şi Cristian Rigman. La finalul evenimentului, Dragoş Pop a susţinut spectacolul de stand-up comedy, „Îţi promit că..."
 

Evenimentul a găzduit, de asemenea, un târg de Crăciun cu obiecte realizate de copii cu dizabilităţi, Decoraţiuni de Crăciun și bijuterii hand-made şi caricaturi la cerere realizate de „Caricaturi la Cornet". Ca în fiecare an, Cafeneaua Doamna T va fi prezentă pe toată durata evenimentului.
 

Activităţile au avut loc în scena mare şi în foaierele teatrului. Doi ziarişti faliţi (Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar - Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (Anca Lăcusteanu). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, care aduce realul la limitele absurdului şi invers.
 
Distribuția: Ioan Isaiu, Anca Lăcusteanu și Sorin Misirianțu
Regia: Sorin Misirianțu

Ioan Isaiu - un actor complet de teatru și film. După un come-back spectaculos din Noua Zeelandă și Singapore, actorul lucrează la serialele realizate de trustul Media Pro și joacă în mai multe piese de teatru, demonstrând că dragostea dintâi nu se uită - în perioada 1995-2001 a fost actorul Teatrului Național Cluj-Napoca.

Anca Lăcusteanu poate fi văzută în Cluj-Napoca în spectacolele independente Shakespeare, I love you, Norway. Today, Edith Piaf, Serbia, mon amour.

Sorin Misirianțu este și cel care semnează regia acestei comedii.Preţul biletelor:

40 lei, 30 lei, 25 lei, 15 lei, 10 lei (în funcţie de locul din sala de spectacol);

7,5 lei - reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.
 


25.10.2015
FLOWER POWER - spectacol pe texte de Jim Morrison


Flower Power - este povestea unei trupe de muzică din anii ’70, care ţine un concert în memoria lui John, un fost component al trupei care a dispărut în război. Este un spectacol pe texte delirante de Jim Morrison, liderul trupei The Doors şi o reflecţie vis-à-vis de sufletele rătăcite ale soldaţilor după un război pe care tinerii flower power ai Americii nu l-au dorit.

Regia - Sorin Misirianţu
Muzica live - Cătălin Condurache şi Sandy Deac

Distribuția:
John - Sorin Misirianțu
Percuție - Iulia Kocis
Cu participarea studenților - Anca Lăcusteanu, Adrian Balint, Ștefan Gheorghică, Alexandru Ciobanu