Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

Postat pe 21.10.2018
Teatrul Național Cluj-Napoca în festivaluri naționale
 

Teatrul Național Cluj-Napoca participă în această perioadă la trei festivaluri din țară, Festivalul Național de Teatru de la București, Festivalul Național de Comedie de la Galați și Festivalul de Teatru „Toma Caragiu“ din Ploiești. 


Spectacolul DESPRE SENZAȚIA DE ELASTICITATE CÂND PĂȘIM PESTE CADRAVE de Matei Vișniec, regia Răzvan Mureșan, este prezentat în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru în zilele de 21 octombrie (ora 17:00) și 22 octombrie (ora 20:00) în Sala Studio a Teatrului Odeon din București. Detalii despre festival găsiți aici.

  

Spectacolul CUTIA PANDOREI de Katalin Thuróczy, traducere de Anamaria Pop, în regia lui Andrei Măjeri, va fi jucat în cadrul Festivalului Național de Comedie de la Galați pe data de 24 octombrie, de la ora 19:00. Detalii despre festival găsiți aici.

  

Festivalul de Teatru „Toma Caragiu“ din Ploiești va găzdui spectacolul ŠVEJK IN CONCERT după PERIPEȚIILE BRAVULUI SOLDAT ŠVEJK de Jaroslav Hašek, traducere de Jean Grosu, spectacol concert de: Ada Milea. Reprezentația va avea loc pe data de 3 noiembrie, de la ora 19:30, în sala Filarmonicii „Paul Constantinescu“ din Ploiești. Detalii despre festival găsiți aici.