Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

Postat pe 23.10.2009
Conferinţa de presă - premiera spectacolului LIVADA DE VIŞINI - O CONTINUARE de Nic Ularu

 

Teatrul Naţional din Cluj organizează marţi, 27 octombrie, ora 12:00, în foaierul de rang II, conferinţa de presă prilejuită de cea de-a doua premieră a stagiunii teatrale 2009/2010, LIVADA DE VIŞINI - O CONTINUARE de Nic Ularu.


La conferinţă vor lua parte prof. dr. Ion Vartic - directorul general al Teatrului Naţional din Cluj, Mihai Măniuţiu - directorul artistic, Nic Ularu - autorul textului, scenograful şi regizorul spectacolului, precum şi actori din distribuţie.

Spectacolul se va juca în premieră pe ţară.

Piesa, avînd titlul original The Cherry Orchard Sequel, a fost prezentată în premieră mondială la celebrul teatru LaMaMa ETC. din New-York, pe data de 24 februarie 2008, în regia şi scenografia autorului, Nic Ularu. Montarea s-a bucurat de o critică foarte favorabilă în revistele Variety şi New-York Times, fiind numită de New-York Times „o surpriză strălucită ajutată de performanţe excelente la toate nivelurile“, şi fiind listată de criticii de la acest ziar printre cele mai recomandate şapte spectacole (din 76) din New-York, în luna martie 2008.