Noutăţi

 Arhivă de afişe

Galerie foto

Galerie video

Postat pe 03.11.2017
S-a lansat platforma www.teatruincluj.ro
 

Cu ocazia formării unui parteneriat unic între mai multe instituții și organizații de artele spectacolului din Cluj, Reactor de creație și experiment, Teatrul Maghiar de Stat Cluj, Fabrica de Pensule, cu organizațiile din Studioul Fabricii, ColectivA și GroundFloor Group, ZUG.zone și Compania Váróterem Projekt, s-a lansat platforma www.teatruincluj.ro și cardul destinat publicului iubitor de teatru: INTERDEPENDENT.


Acest parteneriat a apărut ca urmare a nevoii de a ne apropia publicul iubitor de teatru, dar și pentru ca utilizatorii să poată ajunge mai ușor la informație. Colaborarea dintre partenerii proiectului face posibil atât schimbul de public, cât și o vizibilitate mai mare a activității partenerilor implicați.

 

Platforma teatruincluj.ro conține informații despre titlul spectacolului, data și ora începerii, locul desfășurării, limba spectacolului și linkul, după caz, spre bilete sau rezervări, cu posibilitatea adăugării în propriul calendar google de către utilizator.

 

Celălalt instrument de colaborare, cardul INTERDEPENDENT, este un card de fidelitate care incită spectatorul uneia dintre instituțiile/organizațiile participante să exploreze și repertoriul celorlalți parteneri. Acesta se poate solicita la cumpărarea unui bilet de teatru în oricare dintre spațiile partenere, este valabil o stagiune, se validează cu o stampilă pentru fiecare spectacol văzut într-un anume loc și oferă o intrare gratuită, la alegere, la finalul parcurgerii tuturor spațiilor. Pentru mai multe detalii sau pentru validarea cardului, accesați teatruincluj.ro/card